Udfyld låneansøgning - det tager kun 2 min.

Hos Vexa tilbyder vi lån mod sikkerhed i fast ejendom. Vi yder lån til både privat- og erhvervskunder.  Udfyld låneansøgningen og få et uforpligtende lånetilbud.

1Om lånet
2Personlige oplysninger
3Økonomi
4Ejendomsoplysninger
 • Hvad vil du låne til

 • REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet lånebeløb på 250.000 kr. over 25 år, der tilbagebet. via BS. Kvartalsydelse: 5.192,87 kr. Debitorrente: 6.75% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 7,62,. Samlede lånetomk.: 20.870,07 kr. Samlet tilbagebetaling: 519.297,48 kr.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp til at udfylde sin ansøgning?

Ring til os på telefon 96 40 90 00

Med ejendomslån fra Vexa får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men helt fri for bidragssatser. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente, og låne i op til 25 år. Renten er typisk lavere end ved et almindeligt banklån, men højere end ved realkreditlån.

Det siger kunderne 

Vexa på trustpilot

 • Hurtig svar og vurdering af ens sag. De var hurtige til at svare på mails og sætte tingene i gang og jeg vil klart anbefale dem.

  Maria J.

  Hurtig svar, god service og JA til lån - Rigtig god service! Vexa var meget behjælpelig og var hurtige til at vurdere sagen og udbetale lånet.
  Ingen bank gad at hjælpe os med at komme videre med vores bygge projekt, der ikke manglede så meget tilbage! - Kan varmt anbefale Vexa!

  Hanin

  Fremragende service - Jeg kontaktede dem i starten af sommerperioden med en tidssensitiv låneanmodning, hvorefter de hurtigt fik udarbejdet et lånetilbud og samtidig lovede at indfri diverse forbrugslån inden den endelige tinglysning. Hele vejen igennem har de været meget servicemindede og hurtige til at besvare mails. Fremragende service, og jeg kan helt klart anbefale Vexa til andre.

  Max
 • Vi har kun godt at sige om Vexa. - Superhurtig og meget professionel behandling af vores sag.
  Ser frem til nye samarbejder i fremtiden.

  Mvh. C.

  Min virksomhed har været meget tilfreds - Min virksomhed har været meget tilfreds med Deres service og glæder mig til det fremtidige samarbejde. Servicen er i topform kan næsten ikke blive bedre

  Riaz B.

  Super flinke og hurtige gutter. Lynhurtig behandling. Er kanon til alle projekter, store som små og selvstændige har meget større muligheder for lån i forhold til bankerne. Er ikke ret meget dyrere end bankerne. Rigtig flinke og venlig rådgiver som er til at tale med. De har mine varmeste anbefalinger herfra.

 • De bedste anbefalinger herfra. Super søde og kompetente rådgivere og vigtigst af alt, så gjorde de vores drøm til virkelighed.

  Vexa gjorde det umulige, muligt for mig. Super regulære mennesker, der ikke bare laver en "Software computervurdering" ud fra tal og et Cpr. nummer. De brugte tid på at komme og besøge mig. Tale sammen i privat atmosfære hen over et bord. De lytter til ens ønsker og argumenter og vurderer en på en helt personlig måde.

  Da jeg ønskede et gennemsyn af min privat økonomi og mine lån (hus, mm) fandt jeg Vexa og sjældent har jeg oplevet så hurtig, professionel og brugbar hjælp. Vexas feedback og uddybende svar med muligheder for at ændre mine lån og samtidige fokus på det fremadrettede var med til at jeg følte mig tryg ved at skifte realkredit og bank, en ellers svær beslutning.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.