Hos Vexa tilbyder vi lån mod sikkerhed i fast ejendom

Boliglån - Lån til køb af bolig - Lån i friværdi - Omlægning af dyre lån - Andelsboliglån - Lån til køb af sommerhus - Finansiering af erhvervsejendom

Udfyld låneansøgning - det tager kun 2 min.

Udfyld låneansøgning

1 Om lånet
2 Personlige oplysninger
3 Økonomi
4 Ejendomsoplysninger
 • Hvad vil du låne til

 • REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet lånebeløb på 250.000 kr. over 25 år, der tilbagebet. via BS. Kvartalsydelse: 5.192,87 kr. Debitorrente: 6.75% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 7,62,. Samlede lånetomk.: 20.870,07 kr. Samlet tilbagebetaling: 519.297,48 kr.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp til at udfylde din ansøgning,
så ring til os på telefon 96 40 90 00

Så nemt er det...

1. Ansøg om lån

Udfyld låneformularen med dine oplysninger

2. Modtag tilbud

 Modtag et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

3. Godkend

Lånedokumenterne
underskrives via NemID

4. Lån udbetales

Lånedokumenterne
underskrives via NemID

Udfyld låneansøgningen og du får svar inden for 24 timer.

Vi tilbyder lån til både privat og erhvervskunder på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Har du nogen spørgsmål som listen til højre ikke kan svare dig på, så kan du klikke her til at kontakte os eller ringe på 96 40 90 00

Hvad er jeres lånevilkår?

Med ejendomslån fra Vexa får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men helt fri for bidragssatser. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente, og låne i op til 25 år. Renten er typisk lavere end ved et almindeligt banklån, men højere end ved realkreditlån.

Hvad kan jeg låne til?

Du både låne til at købe bolig eller til at optage et ejendomslån i din nuværende ejendom. Når du køber bolig kræves der typisk, at du selv lægger en udbetaling på minimum 5%. Når du optager et lån i din nuværende bolig kræves det, at du har en friværdi i ejendommen, som kan stilles til sikkerhed for lånet. Du kan låne til alle boligtyper i Danmark.

Hvor lang er sagsbehandlingstiden?

Det er et af de parametre, hvor vi adskiller os væsentligt fra realkredit og bank. Du kan forvente at få svar på din forespørgsel indenfor 24 timer. Selve lånet kan vi normalt have klar indenfor 1-4 dage under forudsætning af vi modtager relevant materiale fra dig som lånsøger.

Hvad koster det at låne?

Det er gratis at få et tilbud om lån fra Vexa. Omkostninger til lånet varierer fra sag til sag, men vil fremgå tydeligt af dit tilbud. Lånerenten er også forskellig fra sag til sag, men ligger i niveauet 6,25-9,25 % p.a. Renten kan både være variabel og fast.

Skal jeg vælge fast eller variabel rente?

Det er en smagssag. En fast rente er normalt højere end en variabel, men til gengæld har du så en tryghed for, at din ydelse forbliver den samme uanset udviklingen på rentemarkedet. Du bør i den overvejelse skele til om din økonomi kan klare en rentestigning.

Kan jeg altid indfri mit lån?

Ja du kan til enhver tid opsige og indfri dit lån. Typisk er der er opsigelsesperiode på 3 måneder til en termin. Lånet kan indfries til den kurs der er aftalt i lånetilbuddet, typisk kurs 103.

Er jeg bundet af tilbuddet?

Du er naturligvis ikke bundet af et tilbud. Har du underskrevet tilbuddet er du som udgangspunkt bundet af din underskrift, som man altid er, dog har du 14 dages fortrydelsesret. Vi har ingen interesse i at binde dig til noget du ikke ønsker.

Kan Vexa eller anden kreditor pludseligt opsige lånet?

Nej. Lånet er uopsigeligt fra kreditors side og kan alene opsiges hvis lånet misligholdes.

Hvad sker der hvis jeg misligholder mit lån?

Vi vil naturligvis opfordre dig til at overholde dine forpligtelser på både vores og andre lån. Måtte du komme i en situation, hvor du alligevel ikke kan betale din låneydelse, bør du kontakte os med det samme.

Hører vi ikke fra dig vil du modtage en rykker. Bliver den ikke betalt igangsætter vi sædvanlig inkasso procedure, og i værste fald vil du miste din ejendom.

 • Jeg har brugt Vexa til del finansering af min ny byggede lejlighed. Super seriøs meget kompetent rådgivning og hjælp. De varmeste anbefalinger herfra.

  De bedste anbefalinger herfra. Super søde og kompetente rådgivere og vigtigst af alt, så gjorde de vores drøm til virkelighed.

  Super flinke og hurtige gutter. Lynhurtig behandling. Er kanon til alle projekter, store som små og selvstændige har meget større muligheder for lån i forhold til bankerne. Er ikke ret meget dyrere end bankerne. Rigtig flinke og venlig rådgiver som er til at tale med. De har mine varmeste anbefalinger herfra.

 • Da jeg ønskede et gennemsyn af min privat økonomi og mine lån (hus, mm) fandt jeg Vexa og sjældent har jeg oplevet så hurtig, professionel og brugbar hjælp. Vexas feedback og uddybende svar med muligheder for at ændre mine lån og samtidige fokus på det fremadrettede var med til at jeg følte mig tryg ved at skifte realkredit og bank, en ellers svær beslutning.

  Min situation var lidt speciel, og jeg stod og skulle bruge et større beløb, ansøgningen blev skrevet og dagen efter havde jeg Vexa i telefonen, jeg forklarede min situation, og de nødvendige papir blev sendt og skrevet under elektronisk og 4 dage efter stod beløbet på min konto, en stor tak til Vexa for den gode service og hurtige indsats....kan kun varmt anbefale Vexa...

  Fremragende arbejde fra Vexa. Meget imødekommende og meget professionelle!

  Niels
 • Vi har været yderst tilfredse med arbejdet og behandlingen. Opgaven er hele vejen igennem blevet behandlet seriøst og professionelt. Alle aftaler og tidsfrister er overholdt til punkt og prikke. Vi er 100% tilfredse og kan varmt anbefale det til andre! Super god Rådgivning, Super mennesker. 🙂

  Vi benytter sædvanligvis vores faste banker til ejendomsopkøb. Sagsbehandlingstiden er på typisk 3-4 uger hvilket har betydet vi ofte ikke kan nå at slå til. Hos Vexa traf de efter at have modtaget relevant materiale en beslutning på et par dage. God og kompetent service og anbefalelsesværdigt.

  Vexa gjorde det umulige, muligt for mig. Super regulære mennesker, der ikke bare laver en "Software computervurdering" ud fra tal og et Cpr. nummer. De brugte tid på at komme og besøge mig. Tale sammen i privat atmosfære hen over et bord. De lytter til ens ønsker og argumenter og vurderer en på en helt personlig måde.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.