Investering

Investering med højt afkast

Højt afkast og lav risiko. Det er enhver investors drøm, og den balance, der altid skal findes, når vi taler investering. Det er naturligvis lettere sagt end gjort, for det er nu engang sådan, at risiko og afkast i et eller andet omfang hænger sammen. Det bliver hurtigt meget individuelt, hvornår man synes, at en investering indeholder den rette balance.

Hvad er investering i pantebreve?

Et pantebrev er helt simpelt den sikkerhed, der tinglyses i en ejendom, når der laves et ejendomslån. Helt samme princip, som når der laves et realkreditlån og tinglyses et pantebrev i ejendommen.

Lånene har en kreditor, som ejer lånet og modtager rente og afdrag fra debitor. Ved realkreditlån er det obligationsejerne, mens det hos Vexa er investorerne, der modtager rente og afdrag.

Ligesom man kender det med aktier kan der være en risiko ved alene at lægge sine investering i en kurv. Altså køber man blot én aktie eller ét pantebrev, vil hele risikoen afhænge af dette aktiv uden spredning af sin risiko.

Det samme gælder med en udlejningsejendom, som ligeledes er et ofte brugt investeringsaktiv. Her har man også hele risikoen på en enkelt eller få ejendomme. Samtidigt har man så også tidsforbrug til administration, genudlejning m.v., ligesom der også løbende vil skulle anvendes likviditet til vedligeholdelse af ejendommene.

Hvorfor investere i pantebreve

Pantebreve er blevet en attraktiv investeringsmulighed, da de giver et fornuftigt afkast med en lav risiko.

Sammenlignet med andre investeringsmuligheder som aktieinvestering eller ejendomsinvestering giver investering i pantebreve et fornuftigt risikojusteret afkast

Investering i pantebreve:

  • Et forventet afkast mellem 9 og 12 %
  • Lav tabsprocent på omkring 1 %
  • Længere investeringshorisont
  • God mulighed for at sprede sin risiko

Vexa PorteføljeInvest
- Investeringsløsning med høj performance

Vexa PorteføljeInvest er en alternativ investeringsløsning udviklet af Vexa Group A/S. Når du investerer i Vexa PorteføljeInvest, får du ejerskab i en veludviklet succes. Konceptet har i mange år været en velintegreret del af Vexa koncernen og leveret høje afkast af puljen.

Læs om attraktive investeringsmuligheder med Vexa PorteføljeInvest

”I et marked. hvor de mere ”klassiske” aktiver – aktier og obligationer - har haft det svært gennem mange år, er det naturligt at kigge sig om efter alternativer.”

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.