Investering

Investering med højt afkast2

Investering med højt afkast og lav risiko

Højt afkast og lav risiko. Det er enhver investors drøm og den balance der altid skal findes når vi taler investering. Det er naturligvis lettere sagt end gjort, for det er nu engang sådan, at risiko og afkast i et eller andet omfang hænger sammen. Det bliver så hurtigt meget individuelt, hvornår man synes, at en investering indeholder den rette balance.

I et marked med negativ indlånsrente, aktiemarkeder der reagerer atypisk, og obligationer der i bedste fald giver 0, er det naturligt at kigge sig om efter alternativer.

Investering i ejendomme

Ejendomme er ofte et sted der kigges hen når der skal søges alternative steder at opnår et afkast på sine penge. Og det kan være en god ide for mange, men man skal huske de opgaver der følger med når du køber eksempelvis en udlejningsejendom:

 • Vedligeholdelse
 • Administration af økonomien
 • Lejerkontakt omkring diverse dagligdags ting
 • Lejerskifte

Endvidere er du jo så bundet til din ejendom indtil den en dag skal sælges og du forhåbentligt kan høste en kapitalgevinst via værdistigning i ejendomsmarkedet. Dette vil dog ofte afhænge rigtigt meget af konjunkturerne på salgstidspunktet.

Vexa PorteføljeInvest 

I Vexa tilbyder vi på en alternativ måde, at du kan investere i ejendomme, men vi gør det lidt anderledes.

Vi tilbyder dig adgang til Vexa PorteføljeInvest, hvor du får en andel af en udlånsportefølje med sikkerhed i fast ejendom. Reelt er det samme princip som at købe en udlejningsejendom, blot, at du med vores løsning får en væsentligt mere fleksibel investering:

 • Du slipper for alt administration
 • Du får en spredning på mange ejendomme fremfor blot en enkelt
 • Dit afkast er væsentligt højere
 • Du får et netværk i form af de øvrige investorer

Grundlæggende minder investeringen mest af alt om en realkreditobligation, der også virker på den måde, at det er baseret på lån til fast ejendom og der er spredning på mange ejendomme der medvirker til begrænset følsomhed.

Puljen af ejendomslån kommer fra Vexas egen beholdning. Det betyder du dels er garanteret, at både debitors økonomi samt ejendommen er undersøgt af Vexa og godkendt til et lån.

Investering og tryghed

Kvalitet i sagsbehandlingen – tryghed for investor:

 • Alle sager skal godkendes i Vexas kreditbehandling, hvor debitorøkonomi og ejendom grundigt undersøges
 • Ejendommene besigtiges af Vexa og værdier afstemmes med relevante mæglere
 • Debitorer besøges for afklaring af deres økonomiske evne og vilje
 • Før et lån lægges i depot skal lånet endvidere godkendes af Vexas pengeinstitut.

Yderligere kvalitetskrav før overdragelse til Vexa PorteføljeInvest:

 • Lånet er etableret i Vexa og terminerne betales rettidigt.
 • Lånet skal gennem endnu en godkendelse af Vexas pengeinstitut.

Vi mener med dette koncept, at have svaret på den indledende drøm – højt afkast og lav risiko. Det er naturligvis let for os at sige. Vi har fuld indsigt i det vi laver og gennem mange år set den positive konsekvens af puljerne. Så det vi reelt tilbyder er at eksterne investorer nu får mulighed for samme afkast som vi i Vexa har set gennem de seneste mange år.

Er du også til et afkast i niveauet 12-15 % så kontakt os endeligt for at høre nærmere omkring muligheden for at investere gennem Vexa.

Vi svarer på alle spørgsmål og du får den indsigt du har brug for, så vi kan give dig bedst mulig forståelse for investeringen.

Kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Claus Nordendahl Johansen  der er ansvarlig for vores investorrelationer  - Ring på telefon 53 77 70 86, eller send en mail til claus@vexa.dk

 

Vexa er godkendt af Finanstilsynet og vores medarbejdere er ligeledes godkendt som Fit and Proper af Finanstilsynet.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.