Lån i fritidsbolig og øvrige ejendomme

Kan jeg låne i mit sommerhus? Hvor meget kan man låne i sin fritidsbolig? Kan der tages lån i et kolonihavehus? Må man lave et lån i hus på fremmed grund? Den slags spørgsmål og mange flere møder vi ofte i Vexa.

Vi kan svare ja til det meste og regne os frem til resten. Ligesom ved et almindeligt parcelhus er der mange muligheder:

  • Du kan låne op til 95 % af ejendommens værdi (nogle gange 100 %), dog minimum kr. 100.000,-
  • Du har valgfrihed mellem variabel og fast rente
  • Du har mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år
  • Du kan vælge løbetid i op til 25 år

Eksempler på lån

Køb af fast ejendom

Fritidsbolig og øvrige ejendommeMange danskere nyder friheden ved et sommerhus eller et kolonihavehus og har brug for finansiering til købet af dette eller belåning til renovering eller andet. Historisk har det danske realkreditsystemet været rygraden i dette. Men med flere og flere restriktioner fra politisk side samt aktionærer der vil tjene flere penge er der sket nogle ændringer. Systemet er blevet langsommere, dyrere og mere firkantet. Det betyder at flere og flere danskere, på trods af fornuftig økonomi har svært ved at købe deres drømmehus. Vexa holder fast i de gamle dyder omkring sund fornuftigt, hurtig betjening samt at fokusere på kundernes behov mere end alle andres.

Låneomlægning

Har du højt forrentede lån i din ejendom eller dyr forbrugsgæld uden for ejendommen i form af kassekredit, banklån, kontokort eller kreditkort, vil det kunne betale sig at indfri gælden med et boliglån fra os til en markant lavere rente. Den månedlige ydelse vil falde væsentligt, hvilket vil give luft i budgettet til andre ting. Friværdien i dit sommerhus kan bruges netop til denne omlægning af forbrugsgæld.

Tillægslån

Har du friværdi i dit sommerhus, kolonihavehus eller anden ejendom og gerne vil have et nyt køkken eller badeværelse eller vil af sted på drømmeferien, så kan vi tilbyde dig et tillægslån på konkurrencedygtige vilkår. Vi gør os ikke til smagsdommere over hvordan du vil forvalte dine egne penge. Et tillægslån i friværdien har hjulpet mange af vores kunder til at realisere drømme og få det optimale ud af livet.

Vil du høre mere om hvordan belåning af dit fritidshus eller anden ejendom kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakt os hos Vexa. Vores medarbejdere er altid klar til hjælpe og finde de bedste muligheder i lige netop din økonomi.

Ring på 96 40 90 00 eller send en mail til mail@vexa.dk.

Beregn dit lån i vores låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.041,67
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer