Boliglån til ældre og pensionister

Boliglån til pensionister

Har du som ældre eller pensionist brug for et boliglån, så står vi hos Vexa klar til at hjælpe  dig med at danne et overblik, så vi sammen kan se på dine lånemuligheder.

Boliglån til ældre og pensionister - hvad er dine lånemuligheder?

Til trods for sund økonomi med gode pensionsordninger og masser af friværdi, kan det for mange ældre og pensionister være svært at optage lån igennem bank og/eller realkredit.

Hos Vexa tilbyder vi lån mod sikkerhed i fast ejendom. Vi kigger på den samlede økonomi og laver en individuel kreditvurdering baseret på sund fornuft.

Nedsparingslån som supplement til pensionen

Hvis du i mange år har afdraget på din gæld i dit hus, vil du formentligt have oparbejdet en friværdi i dit hus, din ejerlejlighed, din andelsbolig eller i dit sommerhus.

Med et nedsparingslån kan du få glæde af friværdien i din bolig og få et større økonomisk råderum i hverdagen. Et nedsparingslån kan fungere som et supplement til din pensionsudbetaling, og være med til at åbne op for at kunne rejse, forkæle børnebørnene eller nyde hverdagen og friheden lidt mere.

Se mere om nedsparingslån

Lån til boligkøb - udlev boligdrømmen i den 3. alder

Med alderen ændres krav og behov til bolig og omgivelser. Mange vælger at flytte til en mindre, ældrevenlig og mere central bolig. Flere og flere ældre og pensionister oplever dog at blive afvist i banken, når de vil låne til køb af bolig.

Hos Vexa hjælper vi mennesker i alle aldre med at udleve deres boligdrømme. Vi tilbyder attraktive lån til køb af ejer-, og andelsboliger samt sommerhuse. Et Vexa boliglån er altid baseret på sund fornuft, hvor individuelle kreditvurderinger og effektiv sagsbehandling er en selvfølge.

Se mere om lån til boligkøb

Lån i friværdien som pensionist

Som boligejer er det en mulighed at optage lån i friværdien, for derved at skabe mere luft i økonomien. Hos Vexa gør vi os ikke til smagsdommer over hvad du bruger dine egne penge til. Pengene kan du bruge til rejser, udbetaling til sommerhus, lidt ekstra i hverdagen, og lige hvad du ellers går og drømmer om.

Formålet med at optage et lån i friværdien kan være meget forskelligt fra boligejer til boligejer. Uanset hvordan dine ønsker og behov er, vil vi hos Vexa meget gerne være med til at finde den bedste løsning tilpasset din økonomi.

Se mere om lån friværdi

Omlægning af lån 

Der kan for mange være fordele ved at omlægge og samle eksisterende lån til et nyt – f.eks. til et lån med en lavere rente, eller et lån med afdragsfrihed.  Flere vælger i forbindelse med omlægningen at låne ekstra penge til f.eks. renovering af boligen.

Se mere om omlægning af lån

Kan pensionister låne penge?

Det er en udbredt myte, at det er svært at låne penge, blot fordi du har nået pensionsalderen. Hos Vexa laver vi ikke en kreditvurdering alene på baggrund af din alder, vi ser i stedet på den samlede basere vores vurdering.

Læs artiklen "Kan ældre og pensionister få et boliglån"

Din økonomi afgør, om du kan låne

 Har du planer om at ansøge om et boliglån? Så vurderer vi, om vi mener, at din økonomi kan klare, at du optager et nyt lån. I den forbindelse kigger vi bl.a. på, om du har råd til at betale renter, om du har friværdi i din bolig, og om forholdet mellem din gæld og formue passer sammen.

Har du brug for et lån?

Har du brug for et godt lån, og vil du gerne vide mere om, hvad der findes af lånemuligheder? - Ring på tlf. 96 40 90 00 eller send os en mail på mail@vexa.dk - vi ser frem til at høre fra dig

Låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.552,08
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Boliglån til hele Danmark

Boliglån til hele Danmark

Vores hovedkontor ligger i Viborg, men vores kunder kommer fra hele landet.

Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Haderslev, Herning, Holstebro, Kolding, København / Hovedstadsområdet, Odense, Randers, Roskilde, Viborg eller?

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.