Lån til erhvervsejendom

Vexa yder gerne lån til erhverv. Da vi har specialiseret os i fast ejendom er der dog den ene betingelse, at lånet skal være mod pant i fast ejendom.

Lån i erhvervsejendom

Som erhvervskunde kan det være noget af en opgave at få et lån via traditionelle banker og realkreditinstitutter. Der er et hav af regler og krav man skal leve op til og hastigheden på sagsbehandlingen er mildest talt skildpadde langsom.

I Vexa vil du også blive mødt med krav til indsigt i dine økonomiske forhold, men vi tillader os også at bruge ganske almindelig sund fornuft. Så giver dit formål mening og der er tilstrækkelig friværdi så er vi klar.

Eksempler på cases

  • Køb af boligudlejningsejendom med potentiale.
  • Udnyttelse af eksisterende friværdi til at skabe likviditet til andet projekt.
  • Mellemfinansiering i projektfase, indtil salg eller refinansiering efter evt. udlejning.
  • Belåning af friværdi i ejendom til driftsmæssige tiltag.
  • Køb af ejendom på tvangsauktion

Lån i erhvervsejendomVilkårene aftales på individuelt niveau, hvor både belåningsprocent, løbetid og pris afhænger af sagens samlede styrke.

Vi har mange erhvervskunder som henter finansiering hos os igen og igen. Kundernes primære forklaring på, at de kommer igen er – hastighed. Hvor banken skal bruge 3 måneder, eller mere, på at finde ud af hvad de vil, kan sagen håndteres i Vexa på få dage.

Optagelse af et lån med sikkerhed i din erhvervsejendom kan være et godt alternativ til det traditionelle banklån. De lånevilkår, vi tilbyder i Vexa kan ikke ændres fra långivers side modsat lån i banker, der reelt kan ændres fra den ene dag til den anden når vi taler erhverv.

Der er mulighed for at vælge enten fast eller variabel rente til dit lån:

Den variable rente, som vi tilbyder følger udviklingen i pengemarkedsrenten og vil blive reguleret årligt såfremt der sker ændringer i denne. Den tekniske betegnelse for pengemarkedsrenten er ”CIBOR12”, hvor ”CIBOR” står for Copenhagen InterBank Offered Rate og ”12” betyder 12-måneders renten.

Den tilbudte faste rente er ligeledes bundet op på pengemarkedsrenten ved låneaftalens indgåelse, men den vil herefter ikke ændres i lånets løbetid uanset udviklingen i pengemarkedsrenten.

I sager, hvor det kan være fornuftigt, kan der gives afdragsfrihed i en kortere periode. Det kan være i en projektfase før et salg af ejendom, eller ved en mellemfinansiering, hvor lånet erstattes af anden finansiering indenfor en given periode.

Kort sagt er det fleksibelt og vi har mange løsninger på hylden. Vi har medarbejdere der har stærke kompetencer indenfor rådgivning af erhvervskunder.

Har du mod på at teste os af eller ønsker at høre mere, så kontakt os på tlf. 96 40 90 00 eller send en mail til mail@vexa.dk.

Dokumenter til lån i erhvervsejendom

Her kan du finde liste over de dokumenter du skal bruge i forbindelse med at optage et lån i erhvervsejendom.

Beregn dit lån i vores låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.041,67
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer