Samarbejde og partnerskaber

Hos Vexa samarbejder vi med både ejendomsmæglere, advokater, revisorer, banker samt finansielle rådgivere.

Hos Vexa samarbejder vi med både ejendomsmæglere, advokater, revisorer, banker samt finansielle rådgivere i hele landet omkring finansieringsløsninger. I mange tilfælde kan vi træde til, hvor banken ikke kan.

Vi arbejder alene med lån mod sikkerhed i fast ejendom og kan tilbyde attraktive boliglån til køb af alle typer ejendomme, uanset om det er villaer, ejerlejligheder, andelsboliger eller sommerhuse. Derudover kan vi også hjælpe med afværgelse af tvangsauktioner eller indfrielse af uhensigtsmæssig gæld.

Mæglersamarbejde

Hvis du som ejendomsmægler af og til oplever, at bolighandlen bliver bremset, fordi køber får afslag på boliglån i banken, så kan vi måske hjælpe.

Hos Vexa hjælper vi flere ejendomsmæglere med at få finansieret købere. Vi er specialiserede i at hjælpe kunder med finansieringsløsninger til boligkøb og er gode til at tage os af de kunder, der ikke passer ned i bankens kasser. Vi vurderer ikke købers kreditværdighed ud fra en algoritme, men bruger i stedet vores sunde fornuft og tager højde for den individuelle situation. Derfor kan vi hos Vexa ofte hjælpe dem, som ellers ville have fået afslag i banken.

Advokater, revisorer, banker og finansielle rådgivere

Udover at hjælpe ejendomsmæglere med at få finansieret deres kunders boligkøb bliver vi løbende kontaktet af både advokater, revisorer, banker og finansielle rådgivere, hvis kunder har brug for lån. Det kan f.eks. være et lån til indfrielse af en større skattegæld eller lån for at afværge en tvangsauktion.

I lånesager som disse ved vi, at der ofte skal ageres med det samme. Vi arbejder derfor målrettet og hurtigt på at få sammensat den rigtige finansieringsløsning og hjulpet kunden på rette kurs igen. I mange tilfælde er lån til indfrielse af gæld og afværgelse af tvangsauktioner forholdsvis kortsigtede og bliver hurtigt indfriet igen, fordi den økonomiske situation stabiliserer sig, eller fordi den aktuelle ejendom er blevet solgt.

Typiske årsager til et nej fra banken

Der kan være flere årsager til, at bankerne siger nej til lån i fast ejendom til trods for god økonomi.

Nogle af de typiske årsager:

  • Køb før salg: Til trods for solid økonomi er det ofte være svært at få lån i banken til køb af ny bolig før salg af den gamle.
  • Høje forbrugslån: Hvis kunden har optaget flere forbrugslån, kan det gøre det sværere at få et boliglån, da banken vil være bekymret for kundens evne til at betale af på alle lånene samtidig.
  • Lavt rådighedsbeløb: Ved finansiering af et huskøb kigger banken altid på kundens rådighedsbeløb, som er det beløb, der er tilbage efter at faste udgifter er betalt. Hvis rådighedsbeløbet er for lavt, vil det være svært at få ja i banken.
  • Problematisk ejendom: Hvis den ønskede ejendom har problemer, såsom alvorlige fejl og mangler, kan banken afvise låneansøgningen.
  • Usikker økonomisk situation: Hvis banken vurderer, at kundens økonomiske situation er usikker, for eksempel på grund af ustabil indtægt eller manglende jobstabilitet. Vikarjobs kan det gøre det svært at få et boliglån.
  • Selvstændige med svingende indtægt: Flere selvstændige oplever at få afslag i banken, da deres indkomst kan være mere usikker eller svingende end for ansatte med faste indtægter.
  • Manglende dokumentation: Hvis kunden ikke kan fremlægge tilstrækkelig dokumentation for sin økonomi eller andre relevante oplysninger, kan det også resultere i afslag på et boliglån.
  • Ældre og pensionister: Flere og flere seniorer bliver afvist på grund af stramme krav til gældsfaktor for +60-årige.

Vil du vide mere?

Står du med en aktuel sag, som du ønsker vi skal se nærmere på, eller vil du gerne høre mere om vores samarbejdsaftaler og finansieringsløsninger – kontakt Vexa på telefon 96 40 90 00, eller send en mail til mail@vexa.dk

Du er også velkommen til af udfylde formularen, så kontakter vi dig.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.