Omlægning af lån

Omlægning af lån

Omlægning af dyre lån

Har du højt forrentede lån i din ejendom, eller dyr forbrugsgæld uden for ejendommen i form af kassekredit, banklån, forbrugslån, kviklån, konto- eller kreditkort, vil det kunne betale sig at indfri gælden med et boliglån fra os til en markant lavere rente. Den månedlige ydelse vil falde væsentligt, hvilket vil give balance og luft i budgettet til andre ting.

Friværdien i dit sommerhus kan bruges netop til denne omlægning af forbrugsgæld. Læs mere om Lån i Friværdi

Hos Vexa får du, hurtig og effektiv sagsbehandling samt en individuel kreditvurdering - baseret på sund fornuft.

Få et godt lån med fordele

 

  • Du kan låne op til 95 % af ejendommens handelsværdi (nogle gange 100 %)
  • Du har valgfrihed mellem variabel og fast rente
  • Du har mulighed for afdragsfrihed i op til 10år
  • Du kan vælge løbetid i op til 25år

Omlægning af gæld

Vexa arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom. Vi er parate til at gå langt for vores kunder, og stræber altid mod at tilfredsstille dem med de bedste tilbud på alt hvad der vedrører lån i fast ejendom – omlægning af dyr gæld, køb af bolig eller belåning af friværdien for at udleve sine drømme.

Omlægning af lån kan i mange tilfælde være med til at sikre en bedre økonomi. Derfor tilbyder vi regelmæssigt at mødes med vores kunder for at diskutere, om der ville er fordele ved omlægning af lån.

Omlæg dine dyre lån forbrugslån

Har du været uheldig eller på et tidspunkt været nødt til at optage højt forrentede lån i form af kviklån, forbrugslån, kontokort, kreditkort eller lignende kan hjælpen være nær. Vexa er eksperter i at få den bedste løsning sat sammen så du får mest ud af dine penge. Du kan udnytte friværdien i din bolig ved at lade Vexa omlægge dine dyre lån til et boliglån hos Vexa. Det giver dig både en mere fornuftig rentebetaling samt mere luft i din økonomi hver måned.

Låneomlægning

Vi håndterer alt det praktiske arbejde ved en låneomlægning: kontakt til tidligere kreditorer omkring indfrielse, tinglysning af både det nye lån samt sikre tidligere lån aflyses. Sørger for sletning af eventuelle RKI-markeringer samt aflysning af eventuelle udlæg i ejendommen.

Kontakt os enten ved at udfylde låneansøgningsskemaet eller ved at ringe til os på 96 40 90 00, så vil vi gratis foretage en umiddelbar vurdering af friværdiens størrelse og beregne hvor meget du kan spare ved en låneomlægning.

Tilbud på omlægning af lån

Med hensyn til omlægning af lån, er det altid en god ide at få vurderet, hvorvidt, det ville gavne ens økonomi med en omlægning af lån. Hos Vexa er vi altid villige til at se på din økonomi og omlægning af lån.

Når vi har modtaget det nødvendige materiale kommer vi med en anbefaling til hvilke muligheder du har. Omlægning af lån kræver intet arbejde af dig, men derimod er det vores engagerede medarbejdere, der står for alt arbejdet med omlægning af lån.

Vi er markant hurtigere og mere effektive i vores håndtering end bank og realkredit. Hos en bank eller realkreditinstitut vil man ofte opleve en sagsbehandlingstid på 3-6 uger mens vi hos Vexa normalt kan have en afklaring på ganske få dage.

Vil du vide mere om fordele ved omlægning af dyre lån

Kan du tænke dig at vide mere, om hvad Vexa kan tilbyde dig i forhold til oplægning af lån. Vores kompetente medarbejdere vil hellere end gerne hjælpe dig frem til den løsning, som passer lige præcis til dig. Hos Vexa gør vi nemlig en dyd ud af at have tilfredse kunder.

Ring til os på 96 40 90 00 eller send en mail til mail@vexa.dk  - Vi ser frem til at høre fra dig

Låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.552,08
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.