Omlægning af dyre lån

Omlægning af dyre lånVexa arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom. Vi er parate til at gå langt for vores kunder, og stræber altid mod at tilfredsstille dem med de bedste tilbud på alt hvad der vedrører lån i fast ejendom – omlægning af dyr gæld, køb af bolig eller belåning af friværdien for at udleve sine drømme.

Omlægning af lån kan i mange tilfælde være med til at sikre en bedre økonomi. Derfor tilbyder vi regelmæssigt at mødes med vores kunder for at diskutere, om der ville er fordele ved omlægning af lån.

Omlæg dine dyre lån

Har du været uheldig eller på et tidspunkt været nødt til at optage højt forrentede lån i form af kviklån, forbrugslån, kontokort, kreditkort eller lignende kan hjælpen være nær. Vexa er eksperter i at få den bedste løsning sat sammen så du får mest ud af dine penge. Du kan udnytte friværdien i din bolig ved at lade Vexa omlægge dine dyre lån til et boliglån hos Vexa. Det giver dig både en mere fornuftig rentebetaling samt mere luft i din økonomi hver måned.

Låneomlægning

Vi håndterer alt det praktiske arbejde ved en låneomlægning: kontakt til tidligere kreditorer omkring indfrielse, tinglysning af både det nye lån samt sikre tidligere lån aflyses. Sørger for sletning af eventuelle RKI-markeringer samt aflysning af eventuelle udlæg i ejendommen.

Kontakt os enten ved at udfylde låneansøgningsskemaet eller ved at ringe til os på 96 40 90 00, så vil vi gratis foretage en umiddelbar vurdering af friværdiens størrelse og beregne hvor meget du kan spare ved en låneomlægning.

Tilbud på omlægning af lån

Med hensyn til omlægning af lån, er det altid en god ide at få vurderet, hvorvidt, det ville gavne ens økonomi med en omlægning af lån. Hos Vexa er vi altid villige til at se på din økonomi og omlægning af lån.

Når vi har modtaget det nødvendige materiale kommer vi med en anbefaling til hvilke muligheder du har. Omlægning af lån kræver intet arbejde af dig, men derimod er det vores engagerede medarbejdere, der står for alt arbejdet med omlægning af lån.

Vi er markant hurtigere og mere effektive i vores håndtering end bank og realkredit. Hos en bank eller realkreditinstitut vil man ofte opleve en sagsbehandlingstid på 3-6 uger mens vi hos Vexa normalt kan have en afklaring på ganske få dage.

Prøv vores låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.041,67
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000