Afværgelse af tvangsauktion

Undgå tvangsauktion - kontakt os i dag

Tvangsauktion af ejendom

En tvangsauktion over ens ejendom – og dermed ofte ens nuværende hjem – er nok det største indgreb en långiver kan gøre overfor låntager. Derfor bruges ”redskabet” også typisk først når andre løsninger har været forsøgt og dermed som en sidste udvej for långiver til at få sine penge retur.

For debitor (låntageren) er der ofte tale om en meget svær situation, hvor de tilmed ikke kender udfaldet at deres økonomi fremadrettet.

Tvangsauktioner annonceres i statstidende og typisk også på følgende hjemmesider, hvor der er en beskrivelse af ejendommen og andre relevante informationer – www.tvangsauktioner.dk & www.itvang.dk


Afværgelse af tvangsauktion 

Hos Vexa har vi hjulpet mange familier med at få afværget en tvangsauktion af deres hjem. I tillægsgevinst oftest også efterladt dem med et større overblik over økonomien. Hos Vexa arbejder vi målrettet med at tilbyde en samlet løsning som skaber overblik i økonomien og luft i det månedlige budget.

Det er en stor fornøjelse at opleve den ro der falder oven en familie når først tvangsauktionen er afværget. Det store pres er væk, hjemmet er reddet og økonomien er endda ofte blevet bedre.


Kontakt os i dag  - altid hurtig sagsbehandling 

Står du i denne svære situation er det vigtigt, at du kontakter os så tidligt i forløbet som muligt for at opnå det bedste resultat, udfyld derfor vores låneansøgning allerede idag.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp til at udfylde låneansøgningen er du velkommen til at ringe til os på telefon +96 40 90 00

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.