Afværgelse af tvangsauktion

Undgå tvangsauktion - kontakt os i dag

Afværgelse tvangsauktion 

Har du været uheldig og er kommet bagud med dine terminer så ejendommen nu står foran et salg på en tvangsauktion, så tøv ikke med at kontakte Vexa for en løsning.Hos Vexa har vi hjulpet familier med at få afværget en tvangsauktion over deres hjem.

Undgå tvangsauktion - få en samlet løsning og overblik over økonomien

Vores rådgivere har hjulpet mange familier med at få afværget en tvangsauktion af deres hjem. I tillægsgevinst oftest også efterladt dem med et større overblik over økonomien. Hos Vexa arbejder vi målrettet med at tilbyde en samlet løsning som skaber overblik i økonomien og luft i det månedlige budget.

Det er en stor fornøjelse at opleve den ro der falder oven en familie når først tvangsauktionen er afværget. Det store pres er væk, hjemmet er reddet og økonomien er endda ofte blevet bedre.

Læs mere om om tvangsauktion her

Kontakt os i dag  - altid hurtig sagsbehandling 

Står du i denne svære situation er det vigtigt, at du kontakter os så tidligt i forløbet som muligt for at opnå det bedste resultat, udfyld derfor vores låneansøgning allerede idag.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp til at udfylde ansøgningen er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 96 40 90 00

Tvangsauktion, hvorfor og hvordan?

En tvangsauktion over ens ejendom – og dermed ofte ens nuværende hjem – er nok det største indgreb en långiver kan gøre overfor låntager. Derfor bruges ”redskabet” også typisk først når andre løsninger har været forsøgt og dermed som en sidste udvej for långiver til at få sine penge retur.

Lån til køb af ejendom på tvangsauktion

Ønsker du at købe en ejendom på tvangsauktion, så kan vi hos Vexa være behjælpelige.

Dette dels som sparringspartner for dit køb, herunder udarbejdelse af budinstruks samt deltagelse i budgivning på selve auktionsdagen og den efterfølgende sagsbehandling efter auktionskøbet, herunder berigtigelsen af auktionskøbet, indfrielse af gæld i ejendommen, indhentning af samtykke erklæringer samt hjemtagelse og tinglysning af auktionsskøde mv.

Hvad koster det at få hjælp til tvangsauktionen:

  • Sparring og hjælp til budinstruks forinden auktionen kr. 5.000
  • Vexas deltagelse på auktionen kr. 2.500
  • Sparring efter køb og hjælp til auktionsskødekr. 5.000

Alle priser er + moms

Skal Vexa yde finansiering af auktionskøbet, så er ovenstående ydelser inkluderet i finansieringen. De samlede omkostninger vil i denne situation afhænge af, hvordan en samlet lånefinansiering kan sammensættes. De samlede finansierings- og handelsomkostninger vil her typisk udgøre 6-9 % af købsprisen på auktionen.

Det væsentligste er, at Vexa involveres så tidligt i fasen som muligt – ring gerne til os allerede i dag

Der kan også hentes yderligere informationer om køb af ejendom på tvangsauktion på f.eks. www.bolius.dk

Vi ser frem til at være dig behjælpelig omkring dit behov.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.