Lån til køb af bolig – dit alternativ til banken


Lån til køb af bolig

Passer dine boligdrømme ikke ned bankens kasser, eller har du ikke tid at vente på bankens lange sagsbehandlingstid, så lad os hjælpe med finansiering af din nye bolig.

Hos Vexa yder vi lån mod sikkerhed i din ejendom. Vi belåner op til 95% af handelsværdien, i nogle tilfælde enda helt op til 100%.

Du vælger mellem fast eller variabel rente med mulighed for 10års afdragsfrihed og en løbetid på op til 25år.

Hos Vexa får du, hurtig og effektiv sagsbehandling samt en individuel kreditvurdering - baseret på sund fornuft.

Ansøg i dag og få svar inden 24 timer!

  • Du kan låne op til 95 % af ejendommens handelsværdi (nogle gange 100 %)
  • Du har valgfrihed mellem variabel og fast rente
  • Du har mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år
  • Du kan vælge løbetid i op til 25 år

Boliglån - Gode billige lån med fast eller variabel rente

Du kan vælge mellem et fastforrentet- eller et variabelt forrentet boliglån, hvor rentens størrelse vil afhænge af lånets placering i ejendommen og din økonomiske situation i øvrigt.

Den variable rente, som vi tilbyder, følger udviklingen i pengemarkedsrenten og vil blive reguleret årligt såfremt der sker ændringer i denne. Den tekniske betegnelse for pengemarkedsrenten er ”CIBOR12”, hvor ”CIBOR” står for Copenhagen InterBank Offered Rate og ”12” betyder 12-måneders renten.

Den faste rente er ligeledes bundet op på pengemarkedsrenten ved låneaftalens indgåelse, men den vil herefter ikke ændres i lånets løbetid uanset udviklingen i pengemarkedsrenten.

Det er gratis at få et tilbud om lån fra Vexa. Omkostninger til lånet varierer fra sag til sag, men vil fremgå tydeligt af dit tilbud. Lånerenten er også forskellig fra sag til sag, men ligger i niveauet 6,25-9,25 % p.a. Renten kan både være variabel og fast.

Læs mere om fast eller variabel rente her

Lån til huskøb - få et godt og sikkert boliglån hos Vexa

Har du brug for et boliglån, som både er billigt og konkurrencedygtigt, så er du kommet til den rette hjemmeside. Med et lån fra Vexa har du fuld sikkerhed for at du får et godt og sikkert lån. Hos os er en aftale en aftale, og har du valgt en fast rente er den derfor helt fast, modsat banker og realkredit, hvor man aldrig helt kan regne med aftalen

Hvorfor låne hos Vexa?

Det er er de færreste der har råd og mulighed for at købe et hus eller lejlighed kontant. Vexa kan hjælpe med et attraktivt boliglån til dit boligkøb – også selvom du allerede er blevet afvist af banken!

I forbindelse med optagelse af lån til boligkøb vil et realkreditlån oftest være første valg, da dette er den billigste lånetype.

Det kan dog være svært at passe ned i bankernes såkaldte “kassetænkning”, og det er langt fra alle som kan blive godkendt til at få et realkreditlån, da kravene for godkendelse igennem de senere år er blevet strammere og strammere.

Hos Vexa tilbyder boliglån til danskere som ikke passer ned i bankernes kassetænkning.  Vi ønsker at hjælpe boligkøbere, og eksisterende boligejere, der ikke IKKE kan blive godkendt til realkreditlån med et fornuftigt og attraktivt finansieringsalternativ.

Professionel- og hurtig sagsbehandling 

Vi sætter en ære i at få alle vores sager håndteret så hurtigt og effektivt som muligt. Vi har fleksibel indgang til at finde løsninger, der er tilpasset dig som kunde.

Attraktive boliglån - kontakt os og hør mere 

Vil du gerne vide mere, om hvad Vexa kan tilbyde dig i forhold til boliglån. Vores kompetente medarbejdere vil hellere end gerne hjælpe dig frem til den løsning, som passer lige præcis til dig. Hos Vexa gør vi nemlig en dyd ud af at have tilfredse kunder.

Ring til os på 96 40 90 00 eller send en mail til mail@vexa.dk - Vi ser frem til at høre fra dig

Låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.552,08
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Boliglån til hele Danmark

Boliglån til hele Danmark

Vores hovedkontor ligger i Viborg, men vores kunder kommer fra hele landet.

Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Haderslev, Herning, Holstebro, Kolding, København, Odense, Randers, Roskilde, Viborg eller ? ... Om du kommer fra by, opland eller Udkantsdanmark – for os betyder din geografiske placering ingenting.

Se udpluk af lånesager fra hele Danmark her 

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.