Sikre boliglån

Vexa tilbyder boliglån på konkurrencedygtige vilkår. Vi kan yde boliglån for op til 100 % af handelsværdien mod sikkerhed i din ejerbolig. Du kan vælge mellem et fast forrentet eller et variabelt forrentet boliglån, hvor rentens størrelse vil afhænge af lånets placering i ejendommen og din økonomiske situation i øvrigt.

Ydelsen på det fast forrentede boliglån vil være konstant i lånets løbetid, mens det variabelt forrentede lån vil følge renteudviklingen, hvorfor ydelsen vil svinge i takt med denne.

Vi yder boliglån med en løbetid på op til 25 år, hvor du har mulighed for at vælge en afdragsfri periode på op til 10 år.

Portrait Of Family With Baby On Moving In Day

Beregn dit lån i vores låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.041,67
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Boliglån - gode og sikre boliglån med hurtigt svar

Har du brug for et boliglån, som både er billigt og konkurrencedygtigt, så er du kommet til den rette hjemmeside. Vexa kan nemlig give dig et boliglån, hvor vi i nogle ejendomme kan tilbyde en belåning på 100 % af din boligs værdi. Vexa er et dansk ejet selskab, og vi arbejder målrettet for at give dig den bedste service og markedets bedste produkt.

Der er heldigvis allerede rigtigt mange, der har valgt at tage sine boliglån hos os, og vi byder dig gerne velkommen i klubben af tilfredse kunder med gode boliglån.

Information om boliglån

Kan du tænke dig at vide mere om vores fordelagtige boliglån? Hos Vexa står vi altid til rådighed for en uforpligtende samtale, om hvilke muligheder netop du har for at få det helt rigtige boliglån. Vores dygtige medarbejdere tager sig gerne tid til at give dig den bedste service og rådgivning om boliglån - og det endda til konkurrencedygtige priser.

Vi kæmper dagligt for at få tilfredse kunder. Ring til os eller send en mail med det samme.

Vores mailadresse er mail@vexa.dk og vores telefonnummer er 96 40 90 00. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nye boliglån.

Couple moving into new house

Billige boliglån

Vexa tilbyder billige boliglån, der i en kortere eller længere periode kan være en godt alternativ til banker og realkreditinstitutter.

Vi er væsentligt hurtigere i vores håndtering og kan uden store sagsgange og produktionsgrupper få dit lån ekspederet i en fart.

Det giver dig mulighed for at komme videre med dine drømme her og nu, i stedet for at vente på bankens sagsbehandling.

Lån i bolig og få luft i din økonomi

Har du friværdi i din ejendom, så kan du optage et lån i boligen, der bl.a. kan anvendes til at afvikle dyr gæld. Det vil give luft i din økonomi og give dig mulighed for at komme af sted på skiferie, investere i nyt køkken eller hvad du nu går og drømmer om.