Lån i andelsbolig

  • Du kan låne op til 90% af andelens handelsværdi, minimum kr. 75.000,-
  • Du har mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år
  • Du har mulighed for en løbetid op til 25 år

Lån mod sikkerhed i andelsbolig

Vexa yder også lån mod sikkerhed i andelsbolig. Vi belåner op til 90% af andelsboligens handelsværdi til fast eller variabel rente.
Et lån mod sikkerhed i andelsbolig kan være afdragsfrit i 10 år og giver med en løbetid op til 25 år. Udfyld en låneansøgning.

Andelsbolig - få et godt lån

Lån i andelsboligLåner du hos Vexa, har du fuld sikkerhed for at du får et godt og sikkert lån. Hos Vexa er en aftale en aftale og har du valgt en fast rente er den derfor helt fast modsat banker og realkredit, hvor man aldrig helt kan regne med aftalen.

En andelsbolig med friværdi er en fin sikkerhed for et lån. Når du stiller sikkerhed i form af pant i fast ejendom herunder en andelsbolig vil du kunne få en væsentligt lavere rente end eksempelvis dyre forbrugslån.

Det betyder du har flere penge mellem hænderne og samlet set en bedre økonomi der giver flere muligheder.

Kontakt os om lån med sikkerhed i andelsbolig

Kan du tænke dig at vide mere, om hvad Vexa kan tilbyde dig i forhold til lån med sikkerhed i andelsbolig. Vores kompetente medarbejdere vil hellere end gerne hjælpe dig frem til den løsning, som passer lige præcis til dig. Hos Vexa gør vi nemlig en dyd ud af at have tilfredse kunder.

Ring på tlf. 96 40 90 00 eller send os en mail på mail@vexa.dk. Vi glæder os til at yde dig professionel rådgivning i øjenhøjde.

Eksempler på lån

Låneomlægning

Har du højt forrentede lån i din andelsbolig eller dyr gæld uden for boligen i form af kassekredit, banklån, kontokort eller kreditkort, vil det kunne betale sig at indfri gælden med et boliglån fra os til en markant lavere rente. Den månedlige ydelse vil falde væsentligt, hvilket vil give luft i budgettet til andre ting.

Tillægslån

Har du friværdi i din andelsbolig og gerne vil have et nyt køkken eller badeværelse eller vil af sted på drømmeferien, så kan vi tilbyde dig et tillægslån på konkurrencedygtige vilkår.

Forbrugslån

Lån i andelsboligVed forbrugslån forstås normalt lån, der ydes uden nogen form for sikkerhed. Disse lån er som regel lån til en meget høj rente (15-30 % p.a.) og kort løbetid (3-5 år). Den månedlige ydelse er derfor høj og belaster budgettet unødvendigt meget. Endvidere er de ofte skruet skidt sammen med mange løse gebyrer der giver ekstremt høje ÅOP – Årlige omkostninger i procent. Det er ikke unormalt vi ser reelle renter på over 1000 %!!

Vi yder ikke forbrugslån, men tilbyder i stedet for, lån mod sikkerhed i din andelsbolig. Vi kan derfor tilbyde lånet til lav rente og lang løbetid, og med en ydelse, der er væsentligt lavere end de dyre forbrugslån. Vi blander os naturligvis ikke i, hvad du vil anvende lånet til.

Låneansøgning

Udfyld låneansøgning eller ring til os på tlf. 96 40 90 00, så vil vi gratis foretage en umiddelbar vurdering af friværdien i din andelsbolig og beregne, hvor meget du vil kunne låne og hvad den månedlige ydelse på lånet vil blive.

Dokumenter til lån i andelsbolig

Her kan du finde liste over de dokumenter du skal bruge i forbindelse med at optage et lån i andelsbolig.