Lån fra Vexa – Lån mod sikkerhed i fast ejendom


Lån mod sikkerhed i fast ejendom

Hos Vexa tilbyder vi lån mod sikkerhed i fast ejendom. Et lån fra Vexa er til dig som ønsker, eller har behov for et alternativ til banken.

Kontakt os i dag for et uforpligtende lånetilbud- vi svarer altid indenfor 24 timer

Har du behov for effektiv sagsbehandling og kort ventetid, så er Vexa dit bedste alternativ.

Vi sætter en ære i at få alle vores sager håndteret så hurtigt og effektivt som muligt. Vi har fleksibel indgang til at finde løsninger, der er tilpasset dig som kunde.

Boligfinansiering - Derfor vælger flere og flere et alternativ til banken 

Der kan være mange grunde, til at vælge et alternativ til banken. I mange tilfælde har banken sagt nej, og det kan der være flere årsager til. Det kan være på grund af boligens beliggenhed, dårlig kreditscore, eller for lavt rådighedsbeløb. Det kan også være fordi man er selvstændig, eller at man er pensionist. Der er dem, hvor det skal gå stærkt og der ikke er tid til vente på bankens lange sagsbehandling, og dem der blot ønsker, et sikkert og gennemskueligt lån, uden overraskelser.

Fordele ved et boliglån fra Vexa:

  • En kreditvurdering, der tager udgangspunkt i ejendommens friværdi, din økonomi og sund fornuft
  • Hurtig- og effektiv sagsbehandling
  • Individuelle- og kundetilpassede løsninger, hvor vi kigger hele økonomien igennem og finder de rette muligheder.
  • Lånevilkårene er faste og kan ikke ændres fra långivers side modsat almindelige banklån
  • Indfrielsesvilkår ved førtidig tilbagebetaling fastlægges ved lånets indgåelse

De alternative lån, der ofte anvendes, vil typisk være pantebreve. De fungerer langt hen ad vejen på samme måde som et realkredit- og banklån, hvor der stilles sikkerhed for lånet ved, at der tages pant i noget af værdi. Den form for pant, eller sikkerhed der tages er typisk i den ejendom som lånet omhandler, med der kan også tages pant i andre former for aktiver. Der vælges mellem fast- eller variabelrente og der kan der gives mulighed for afdragsfrihed.

Hvad koster det at låne? 

Det er gratis at få et tilbud om lån fra Vexa. Omkostninger til lånet varierer fra sag til sag, men vil fremgå tydeligt af dit tilbud. Lånerenten er også forskellig fra sag til sag, men ligger i niveauet 6,25-9,25 % p.a. Renten kan både være variabel og fast.

Boliglån uden om banken - et typisk lånesagsforløb  

Hos Vexa gør vi ikke tingene mere komplicerede end højest nødvendigt. Vi har ikke call centre eller tinglysningsenheder. Vi har målrettede og ansvarsfulde ansatte der sørger for at ekspedere din sag hurtigt og professionelt. Hele vores tilgang tager udgangspunkt i sund fornuft og en holdning om at få tingene gjort. Vi venter ikke til i morgen eller håber der er andre der løser det.

Vi gør det nemt og overskueligt for dig som låntager - se et typisk lånesagsforløb her

Gode billige lån med fast eller variabel rente

Du kan vælge mellem et fastforrentet- eller et variabelt forrentet boliglån, hvor rentens størrelse vil afhænge af lånets placering i ejendommen og din økonomiske situation i øvrigt.

Den variable rente, som vi tilbyder, følger udviklingen i pengemarkedsrenten og vil blive reguleret årligt såfremt der sker ændringer i denne. Den tekniske betegnelse for pengemarkedsrenten er ”CIBOR12”, hvor ”CIBOR” står for Copenhagen InterBank Offered Rate og ”12” betyder 12-måneders renten.

Den faste rente er ligeledes bundet op på pengemarkedsrenten ved låneaftalens indgåelse, men den vil herefter ikke ændres i lånets løbetid uanset udviklingen i pengemarkedsrenten.

Læs mere om fast eller variabel rente her

Afdragsfrihed og løbetid

Der er mulighed for 10års afdragsfrihed og en løbetid på op til op til 25år.

Lån i friværdi - Er din ejendom steget i værdi siden du købte den?

Friværdien kan belånes og Vexa yder attraktive boliglån op til 95% af ejendomsværdien og i nogle tilfælde op til 100%.

Boliglånet kan evt. anvendes til forbedringer i boligen, bygge til, købe et nyt køkken, købe ny bil, indfri anden gæld eller noget helt andet. Kort sagt gør vi os ikke til smagsdommere over hvad du vil bruge dine penge til.

Læs mere om lån i din friværdien her

Kom af dyr gæld og udlæg i ejendommen 

Har kreditorer foretaget udlæg i din ejendom, men er der friværdi, så kan vi måske hjælpe med et boliglån, så den gamle gæld kan bringes ud af verden og udlægget bliver slettet på ejendommen. I fællesskab kan vi rydde op i din økonomi, vi kan hjælpe dig til flere penge mellem hænderne og bedre muligheder på det økonomiske område.

Er der foretaget udlæg i din ejendom eller er du blevet registreret i RKI vil det ikke være muligt for dig at optage boliglån i realkreditinstitutter eller banker før udlægget og/eller RKI-registreringen er slettet.

Indfrielse af gæld til det offentlige

Har du gæld eller restgæld til SKAT, som du ønsker at indfri, så er du kommet til rette sted. Hos Vexa kan vi hjælpe dig med at indfri din gæld til det offentlige ved at optage et lån i friværdien i din bolig.

Med et lån fra Vexa får du et billigt og sikkert lån, og du kan typisk spare mange penge hver måned ved at indfri din gæld til SKAT med et lån fra Vexa, så du får et større rådighedsbeløb og kommer af med din skattegæld hurtigst muligt.

I mange tilfælde vil det også være en fordel af få betalt gælden til det offentlige ud, så gælden ikke påvirker din kreditscore i banken og andre pengeinstitutter.

Vores medarbejdere kan desuden også yde juridisk bistand, hvis du ønsker at få kigget på eventuel forældet gæld til SKAT.

Lån til selvstændige

Igennem de seneste år har vi hos Vexa kunnet mærke en stigning i antallet af selvstændige erhvervsdrivende, som ansøger om boliglån. Som selvstændig erhvervsdrivende har man ofte en svingende og ustabil indkomst, hvilket banker og realkreditinstitutter ikke ser positivt på, når de skal lave en kreditvurdering.

Hos Vexa er vores formål at hjælpe alle vores kunder med at få det bedst mulige boliglån ud fra den konkrete situation. Vi bruger vores sunde fornuft og laver altid individuelle kreditvurderinger. Vi ønsker nemlig at give alle en fair chance for at få et lån til boligkøb eller låne op i friværdien.

Læs mere om lån til selvstændige her

Professionel- og effektiv sagsbehandling

Har du behov for effektiv sagsbehandling og kort ventetid, så er Vexa dit bedste alternativ. Vi sætter en ære i at få alle vores sager håndteret så hurtigt og effektivt som muligt. Vi har fleksibel indgang til at finde løsninger, der er tilpasset dig som kunde.

Praktik og papirarbejde 

Vi tager os af alt praktikken med papirarbejdet, så du blot skal være behjælpelig med, at vi får de nødvendige oplysninger til vores sagsbehandling. Gælder det indfrielse af anden gæld sørger vi også for håndtering af dette, så vi hurtigt og effektivt får lånet på plads.

Et godt og sikkert Boliglån

Har du brug for et lån, som både er billigt og konkurrencedygtigt, så er du kommet til den rette hjemmeside. Med et lån fra Vexa har du fuld sikkerhed for at du får et godt og sikkert lån. Hos os er en aftale en aftale, og har du valgt en fast rente er den derfor helt fast, modsat banker og realkredit, hvor man aldrig helt kan regne med aftalen.

Godkendt af Finanstilsynet

Hos Vexa er vi godkendt af Finanstilsynet, og lever op til de regelsæt der er for at yde finansiering til dig som kunde.

Ansøg om lån, 1 - 2 - 3 - 4 så nemt er det!

Det behøver ikke at være langsommeligt og besværligt at ansøge om boliglån. Hos Vexa har vi gjort det nemt og overskueligt for dig som kunde

Ansøg om lån - så nemt er det

Vil du gerne vide mere om finansiering af boliglån

Kunne du tænke dig at vide mere, om hvad Vexa kan tilbyde dig. Vi vil altid yde vores bedste, for at finde frem til den løsning, som passer lige præcis til dig. Hos Vexa gør vi nemlig en dyd ud af at have tilfredse kunder.

Ring på tlf. 96 40 90 00 eller send os en mail på mail@vexa.dk - vi ser frem til at høre fra dig

Se og download vores folder om boliglån her ...

Hos Vexa tilbyder vi lån mod sikkerhed i fast ejendom. Et lån fra Vexa
er til dig som ønsker, eller har behov for et alternativ til banken

Folder om boliglån - download her

Låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.552,08
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Boliglån til hele Danmark

Boliglån til hele Danmark

Vores hovedkontor ligger i Viborg, men vores kunder kommer fra hele landet.

Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Haderslev, Herning, Holstebro, Kolding, København / Hovedstadsområdet, Odense, Randers, Roskilde, Viborg eller ? ... Om du kommer fra by, opland eller Udkantsdanmark – for os betyder din geografiske placering ingenting.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.