Lån til køb af ejendom på tvangsauktion

Lån til køb på tvang

Går du rundt med tanker om at købe en ejendom på tvangsauktion, så kan vi hos Vexa være behjælpelige i processen

Der kan ofte være mange penge at spare ved at købe en bolig på tvangsauktion. Hos Vexa kan hjælpe dig både med professionel bistand samt finansieringen af dit køb på tvangsauktion.

Få styr på finansieringen - Lån til auktionskøbet hos Vexa

Det er meget vigtigt, at du har styr på finansieringen af ejendommen, inden du byder på boligen. Hvis ikke finansieringen er på plads, kan du komme til at hæfte for omkostningerne til en ny auktion.

Hos Vexa tilbyder vi lån til køb af ejendom på tvangsauktion, og hvis vi skal yde finansiering af auktionskøbet, er ovenstående ydelser inkluderet i finansieringen. De samlede omkostninger vil i denne situation afhænge af, hvordan en samlet lånefinansiering kan sammensættes. De samlede finansierings- og handelsomkostninger vil her typisk udgøre 6-9 % af købsprisen på tvangsauktionen.

Hos Vexa tilbyder vi flere forskellige finansieringsmuligheder, og hjælper med lave det lån, som passer bedst til dig.


Vexa er din professionelle sparringspartner ved køb på tvangsauktion

Det er anderledes at købe en ejendom på tvangsauktion end et almindeligt boligkøb, og det kan derfor være svært at holde styr på hele processen på egen hånd - bl.a. er udbuddet lavere, boligen købes som beset, der udarbejdes ingen tilstandsrapporter, der kan ikke tegnes en ejerskifteforsikring, og det er vigtigt, at du er velforberedt både til fremvisningen og selve auktionen.

Det kan derfor anbefales, at du sikrer dig professionel bistand både før, under og efter tvangsauktionen, så du er sikker på, at du er juridisk og økonomisk sikret igennem hele processen.

Hos Vexa tilbyder vi at agere sparringspartner for dit boligkøb på tvangsauktion. Vi kan bl.a. hjælpe dig til udarbejdelse af budinstruks, vi kan deltage i budgivning på selve auktionsdagen, og vi bistår dig også med den efterfølgende sagsbehandling efter auktionskøbet – herunder besigtigelse af ejendommen, indfrielse af gæld i boligen, indhentning af samtykkeerklæringer samt hjemtagelse og tinglysning af auktionsskøde mv.

Hvad koster det at få hjælp til køb af ejendom på tvangsauktion?

Her kan du se, hvad det koster at få hjælp af Vexa til køb af ejendom på tvangsauktion:

  • Sparring og hjælp til budinstruks forinden auktion: 5.000 kr.
  • Vores deltagelse på auktionsdagen: 5.000 kr.
  • Sparring efter køb og hjælp til auktionsskøder: 7.500 kr.

Alle priser er ekskl. moms.

Det væsentligste er, at Vexa involveres så tidligt i fasen som muligt – ring gerne til os allerede i dag.


 

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.