Hvordan låner du penge?


Velkommen til Vexa og velkommen til effektiv sagshåndtering. Hos Vexa kan du regne med ærlig og direkte dialog. En dialog der er løsningsorienteret og rettet mod at komme i mål med kundens ønsker og behov.

Hos Vexa gør vi ikke tingene mere komplicerede end højest nødvendigt. Vi har ikke call centre eller tinglysningsenheder. Vi har målrettede og ansvarsfulde ansatte der sørger for at ekspedere tingene.

Hele vores tilgang tager udgangspunkt i sund fornuft og en holdning om at få tingene gjort. Vi venter ikke til i morgen eller håber der er andre der løser det.

Økonomi er ofte en stor ting for de fleste kunder, og vi sætter derfor en ære i at behandle tingene effektivt og med udgangspunkt i, at kundens umiddelbare behov bliver løst.

Et typisk lånesagsforløb


1. Udfyld vores online låneansøgning og tryk send
2. Vi foretager en umiddelbar vurdering af dine lånemuligheder og kontakter dig indenfor 24 timer.
3. Du fremsender relevant materiale til den endelige vurdering af mulighederne.
4. Tilbud samt øvrige dokumenter fremsendes til gennemgang og underskrift.
- Dokumenter til lån i ejerbolig > se dem her
- Dokumenter til lån i andelsbolig > se dem her
- Dokumenter til lån i erhvervsejendom > se dem her
5. Vi mødes hos dig, hvor vi kan hilse på hinanden og håndterer eventuelle spørgsmål.
6. Der kan blive behov for en af os, eller godkendt ejendomsmægler sætter en værdi på ejendommen.
7. Når alle underskrifter er på plads, ekspederes sagen fra vores kontor – hurtigt og effektivt.
8. Når vi får det tinglyste pantebrev retur indfries eventuel anden gæld.
9. Vi fremsender låneafregning samt et sagsoverblik og indsætter pengne på din konto.

Ansøg om lån, så nemt er det

Det behøver ikke at være langsommeligt og besværligt at ansøge om boliglån. Hos Vexa har vi gjort det nemt og overskueligt for dig som kunde

Låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.041,67
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Har du nogen spørgsmål som listen til højre ikke kan svare dig på, så kan du klikke her til at kontakte os eller ringe på 96 40 90 00

Claus og Jesper hjælper dig med et lån
Claus og Jesper - Det er os der hjælper dig med at få et lån
Hvad er jeres lånevilkår?

Med ejendomslån fra Vexa får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men helt fri for bidragssatser. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente, og låne i op til 25 år. Renten er typisk lavere end ved et almindeligt banklån, men højere end ved realkreditlån.

Hvad kan jeg låne til?

Du både låne til at købe bolig eller til at optage et ejendomslån i din nuværende ejendom. Når du køber bolig kræves der typisk, at du selv lægger en udbetaling på minimum 5%. Når du optager et lån i din nuværende bolig kræves det, at du har en friværdi i ejendommen, som kan stilles til sikkerhed for lånet. Du kan låne til alle boligtyper i Danmark.

Hvor lang er sagsbehandlingstiden?

Det er et af de parametre, hvor vi adskiller os væsentligt fra realkredit og bank. Du kan forvente at få svar på din forespørgsel indenfor 24 timer. Selve lånet kan vi normalt have klar indenfor 1-4 dage under forudsætning af vi modtager relevant materiale fra dig som lånsøger.

Hvad koster det at låne?

Det er gratis at få et tilbud om lån fra Vexa. Omkostninger til lånet varierer fra sag til sag, men vil fremgå tydeligt af dit tilbud. Lånerenten er også forskellig fra sag til sag, men ligger i niveauet 6,25-9,25 % p.a. Renten kan både være variabel og fast.

Skal jeg vælge fast eller variabel rente?

Det er en smagssag. En fast rente er normalt højere end en variabel, men til gengæld har du så en tryghed for, at din ydelse forbliver den samme uanset udviklingen på rentemarkedet. Du bør i den overvejelse skele til om din økonomi kan klare en rentestigning.

Kan jeg altid indfri mit lån?

Ja du kan til enhver tid opsige og indfri dit lån. Typisk er der er opsigelsesperiode på 3 måneder til en termin. Lånet kan indfries til den kurs der er aftalt i lånetilbuddet, typisk kurs 103.

Er jeg bundet af tilbuddet?

Du er naturligvis ikke bundet af et tilbud. Har du underskrevet tilbuddet er du som udgangspunkt bundet af din underskrift, som man altid er, dog har du 14 dages fortrydelsesret. Vi har ingen interesse i at binde dig til noget du ikke ønsker.

Kan Vexa eller anden kreditor pludseligt opsige lånet?

Nej. Lånet er uopsigeligt fra kreditors side og kan alene opsiges hvis lånet misligholdes.

Hvad sker der hvis jeg misligholder mit lån?

Vi vil naturligvis opfordre dig til at overholde dine forpligtelser på både vores og andre lån. Måtte du komme i en situation, hvor du alligevel ikke kan betale din låneydelse, bør du kontakte os med det samme.

Hører vi ikke fra dig vil du modtage en rykker. Bliver den ikke betalt igangsætter vi sædvanlig inkasso procedure, og i værste fald vil du miste din ejendom.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.