Lån trods RKI

RKI - lån alligevel

Lån trods anmærkning hos kreditoplysningsregister, eller udlæg i din ejendom

Har du fået en betalings anmærkning hos RKI - Riebers Kredit Information, Debitor registeret, eller et andet kreditoplysningsregister, eller er der foretaget udlæg i din ejendom, så vil det ikke være muligt for dig at optage boliglån i realkreditinstitutter eller banker førend din anmærkning og/eller udlægget er slettet.

Hos Vexa kan det være muligt at optage lån trods betalingsanmærkning hos et kreditoplysningsregister – hvis ellers forholdene i øvrigt taler for det.

Hvordan og hvad skal der til 

Det kræver, for det første, at du har friværdi i din ejendom (hus, ejerlejlighed, fritidshus eller andelsbolig). Dernæst kræves, at vi kan lægge et budget, som kan hænge sammen efter låneomlægningen. Er de 2 forhold på plads, så kan vi måske hjælpe dig med et boliglån, så den gamle gæld og din registrering hos RKI - Riebers Kredit Information, Debitor registeret, eller et andet kreditoplysningsregister kan bringes ud af verden.

I mange tilfælde endda med det resultat, at du har væsentligt flere penge til dig selv hver måned. Lad os i fællesskab rydde op i din økonomi, samt hjælpe dig til flere økonomiske muligheder fremover.

For at vi skal kunne hjælpe dig, er det vigtigt, at der er en god årsagsforklaring på din registreringer hos RKI eller andet kreditoplysningsregister. Det kan f.eks. være, at du tidligere har drevet virksomhed som gik ned, men at du nu igen er i fast job og igen har styr på økonomien.

Desuden er det væsentligt, du har fået vendt situationen og er i gang med at få styr på den samlede økonomi igen. Vi løser ikke en økonomisk dårlig situation ved blot at udlåne flere penge.

Har du mange løse gældsposter og måske flere registreringer hos RKI / Riebers Kredit Information, Debitor registeret, eller et andet kreditoplysningsregister, stiller dette naturligvis større krav til den friværdi i ejendommen som behøves. Vi går typisk alene ind i en sag, hvis vi kan forestå en fuld oprydning i økonomien, så alle parter sikres bedst muligt fremadrettet.

I visse situationer, tilbyder vi også at kontakte dine långivere for at se om det på alle eller enkelte lån kan indgås en aftale om straks indfrielse mod et økonomisk afslag på gælden.

Vi rådgiver ikke om gældssanering, men kan her henvise til advokat.

 

Skal vi hjælpe dig videre?

Skal du være den næste vi hjælper videre til en sund økonomi, så kontakt os endelig. Udfyld og send os en låneansøgning. Du er også velkommen til at kontakte os på mail@vexa.dk eller tlf. 96409000 - Vi ser frem til at høre fra dig.

Med ejendomslån fra Vexa får du samme sikkerhed som ved et realkreditlån, men helt fri for bidragssatser. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente, og låne i op til 25 år. Renten er typisk lavere end ved et almindeligt banklån, men højere end ved realkreditlån.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.