Investering i sommerhus

Lån til sommerhus hos Vexa

Forårssol og haver der blomstrer, kan lokke enhver dansk familie udenfor. Med forårets komme oplever vi, hvor dejlig Danmark er. Hos mange af os opstår idéen om at kunne nyde hele foråret og sommeren i Danmark. Gerne i vores eget sommerhus.

Sommerhuskøb som investering

Når du investerer i et sommerhus, investerer du ikke blot i huset, men også i værdier og minder, du kan dele med dem, du holder af. Du får mest værdi for pengene ved at sørge for, at sommerhuset bliver brugt, så flittigt som muligt. Enten af dig selv og din familie, eller gennem udlejning.

Nyd de ferier og helligdage i sommerhuset og spar dyre udlandsrejser og dyr transport til udlandet. Med tiden vil sommerhuset stige i værdi og i mens, har I sparet en masse uvurderlige minder sammen.

Sommerhushandel vs. helårshandel

Du kender sikkert termerne: tilstandsrapport, ejerskifteforsikring og ejendomsmæglerssalær fra dit bekendtskab med køb af helårsbolig. Samme procedurer gør sig gældende ved køb af sommerhuse. Ligesom der er udgifter forbundet med en helårsbolig, er der også faste udgifter til et sommerhus. Til gengæld er der også mulighed for indtjening, hvis man vælger at leje sit sommerhus ud.

Udgifter og indtægter

Når du ejer et sommerhus, skal du betale ejendomsskat og, og der er udgifter til løbende vedligeholdes – f.eks. træværk og inventar. Disse penge kan dig tjenes ind, hvis I vælger at leje sommerhuset ud. I kan leje sommerhuset ud som privatudlejning eller via et udlejningsbureau. I de uger, hvor I alligevel ikke selv har mulighed for at benytte huset, kan det være en fin indtjeningsmulighed.

Vilkårene for sommerhusudlejning blev sidste år gjort væsentligt mere attraktive. Dette fordi bundfradraget ved udlejning af sommerhus forhøjet fra 21.900 kr. til 40.900 kr. pr. år, hvis sommerhuset udlejes gennem et bureau. Det betyder at du som sommerhusejer kan få en skattefri indtægt efter udgifter til udlejningsbureauet på 40.900 kroner om året.

Har du brug finansiering af dit sommerhuskøb?

Hos Vexa hjælper vi gerne med finansiering af dit sommerhus. Vi belåner op til 95% af sommerhusets handelsværdi til fast eller variabel rente med mulighed for 10års afdragsfrihed og en løbetid på op til 25år.

Se mere og ansøg om lån her på vores hjemmeside https://www.vexa.dk/fritidsbolig-og-oevrige-ejendomme/

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.