Lånevilkår

Lån der udstedes igennem os, har samme sikkerhed for dig som et realkreditlån. Samtidigt kan der være andre fordele ved at optage et lån gennem os i stedet for f.eks. et banklån. Se nedenstående figur, der viser vilkårene ved at optage boliglån via realkreditinstitutter, banker eller Vexa

  Real-
kreditlån
Vexa Banklån

Boliglån

Forbrugslån
Mulighed for fast rente? X X
Kan lånet opsiges af dig som låntager til kurs 100-103? X X X X
Er bidrag og andre omkostninger faste i lånets løbetid? X
Er lånet uopsigeligt fra långiver? X X
Er lånet baseret på et pantebrev? X X X

Som det ses af vilkårene yder Vexa de mest Sikre Boliglån (link til siden Sikre Bolig – boliglaan) du kan finde på markedet. Vi tilstræber derforuden en åben og ærlig dialog så ved hvad du siger ja til når du tager et lån via Vexa.

Vilkårene for et pantebrevslån hos Vexa er individuelle og afhænger af sikkerheden i din bolig samt din samlede økonomi. Du kan dog forvente en løbetid fra 5-25 år og en belåning op til 95 % af boligens værdi (i særlige tilfælde 100 %).

Ønsker du at vide mere om pantebrevslån så klik her.

Du er også velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere på tlf. 96 40 90 00 eller sende en mail til mail@vexa.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.