Vexa køber historisk ejendom af Philipsen Gruppen

Vexa køber historisk ejendom af Philipsen Gruppen

Hos Vexa har vi tilføjet endnu en spændende erhvervsejendom til vores portefølje. Den 1. december overtog vi Kompagnistræde 2 i hjertet af Viborg.

Ejendommen er beliggende i den historiske del af Viborg mellem Nytorv og Domkirkepladsen. Der er tale om en af Viborgs velkendte bygninger, der gennem tiden har nydt mange formål. Således tidligere været Viborg Latinskoles gymnastiksal, borgmesterkontor m.m. Ejendommen ligger med udsigt til Latinerhaven og Viborg Domkirke.

Ejendommen blev af Viborg kommune i 2013 hædret med den eftertragtede bronzeplakette for sin helt unikke karakter og smukke renovering. Æstetikken understreges af den hyggelige, brostensbelagte gade, som omgiver den unikke arkitektur.

Bygningen rummer tre etager med lukrative kontorfaciliteter til erhvervsmæssige formål. Den huser i dag flere lokale virksomheder, herunder de tidligere ejere Philipsen Gruppen, der i dag holder til i bygningens stueetage, men som i forbindelse med salget af ejendommen flytter deres kontor til 1. sal i ejendommen. Fra den hyggelige 2. sal driver Brand- og designbureauet Won Won deres virksomhed.

I foråret 2023 vil vi hos Vexa også selv være at finde i den bevaringsværdige ejendom.

”Det bliver rigtig spændende at flytte ind i de nye omgivelser, hvor der helt fra renoveringens start har været stor fokus på kvalitet og forskønnelse af den i forvejen spændende arkitektur. Købet af ejendommen ses som et naturligt skridt i Vexas rejse, og vil medvirke positivt til vores fortsatte vækst. Vi glæder os endvidere over Philipsen har valgt at blive som lejer i ejendommen, ligesom vi glæder os til det fælles liv på Kompagnistræde med de øvrige lejere i ejendommen.” siger Vexas direktør Jesper Kortbæk Slot.

Selvom det nye domicil ligger i midten af Viborg, er der stadig gode adgangsforhold og parkeringsmuligheder på offentlige p-pladser tæt ved kontorhuset.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.