Når drømme bliver til virkelighed

Det er ikke altid at drømmen bliver til virkelighed, når man har fundet sit drømmehus. Det kan ske, at banken siger nej, og drømmene bliver knust.

Der kan være mange årsager til, at banken siger nej til et boliglån;

  • Du er selvstændig
  • Du er selvstændig og har skiftende indtægter
  • Du har for stor gæld
  • Dit rådighedsbeløb er for lavt elle passer ikke ind i boksen
  • Din drømmebolig ligger i et udkantsområde
  • Vikar og-eller provisionslønnet
  • Du ønsker at købe før du har solgt
  • Du er +55 år gammel

Ekman Bolig: Mæglersamarbejde skaber boliglykke

Ekman Bolig er en ejendomsmægler, som formidler køb og salg af boliger i alle prisklasser – både i byen og i oplandet. Her oplever de af og til, at en bolighandel bliver bremset af bankens firkantede rammer. Derfor har Ekman Bolig indgået et mæglersamarbejde med Vexa.

Samarbejdet betyder, at Ekman Bolig i mange tilfælde, kan hjælpe deres købere med at realisereboligdrømmen, til trods for et nej i banken.

Lars Ekman - Mæglersamarbejde

Ekman Bolig er en ejendomsmægler, som formidler køb og salg af boliger i alle prisklasser – både i byen og i oplandet. Her oplever de af og til, at en bolighandel bliver bremset af bankens firkantede rammer. Derfor har Ekman Bolig indgået et samarbejde med Vexa.

Samarbejdet betyder, at Ekman Bolig i mange tilfælde, kan hjælpe deres købere med at realisereboligdrømmen, til trods for et nej i banken.

”Vexa har en menneskelig tilgang til økonomi og finansiering, der åbner døre for dem, der har fået et nej af banken, men som har en sund økonomi. Samarbejdet med Vexa er med til at opfylde en masse boligdrømme, som ellers bare var blevet knust,” udtaler Lars Ekman, indehaver af Ekman Bolig.

Lars Ekman er glad for samarbejdet med Vexa: ”Samarbejdet med Vexa giver en lang række fordele, fordi de ikke stiller samme krav til købere, som banken gør. Vexa har givet os et redskab til at skabe – og realisere - drømme for vores kunder.”

Fik drømmehuset trods nej fra banken

Ekman Bolig og Vexa har for nyligt hjulpet et par, der ønskede køb før salg. De havde fundet deres drømmehus, men banken sagde nej fordi deres nuværende bolig endnu ikke var blevet solgt.

Ekman Bolig formidlede kontakten til Vexa, som efterfølgende foretog en individuel vurdering af parrets økonomi og boligsituation. Køber havde en sund og veldokumenteret økonomi, også selvom køber i en periode ville komme til at stå med to huse. Købers nuværende bolig lå desuden i et godt og attraktivt område, så Vexa var ikke i tvivl om, at den nok skulle blive solgt inden for kort tid. Derfor kunne køber få en mellemfinansiering til boligkøb gennem Vexa.

Typisk løber en mellemfinansiering kun over en kortere periode, oftest 6-12 måneder, og der er mulighed for afdragsfrihed i perioden. Det var den ideelle løsning til parret, som nu kunne få opfyldt sine boligdrømme – og det viste sig også, at deres bolig blev solgt efter kun 3 uger.

Vexa mæglersamarbejde

Hør om vores mæglersamarbejde – kontakt Vexa  på telefon 96 40 90 00 eller send en mail til mail@vexa.dk

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.