Lån til huskøb – uden om banken

Lån til huskøb – uden om banken

At købe en bolig er en stor beslutning, og finansiering spiller en afgørende rolle i hele processen. Selvom mange vælger et traditionelt banklån, er det ikke den eneste mulighed. Der findes også andre alternative finansieringsmuligheder, der kan være mere fleksible og skræddersyede til dine individuelle behov.

Når du ønsker at optage et lån til huskøb, kan det en god idé at indhente flere forskellige lånetilbud. Det kan være lånetilbud fra forskellige banker, men det kan også være lånetilbud fra andre ejendomskreditselskaber, fx Vexa. Hos Vexa tilbyder vi lån til huskøb på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med de traditionelle banklån.

Fordele ved lån til huskøb uden om banken

At vælge alternative finansieringsmuligheder frem for traditionelle banklån kan give en række fordele, der gør hele boligkøbsprocessen mere smidig og tilpasset dine individuelle behov.

Nogle af fordelene ved at låne til huskøb uden om banken er, at det ofte er en hurtigere beslutningsproces, der er større fleksibilitet, og processen er baseret på en individuel tilgang.

Traditionelle banker og banklån kan være præget af komplekse ansøgningsprocedurer, fordi der kræves en mere omfattende dokumentation og bureaukrati. Derudover har bankerne ofte også strenge krav til din kreditvurdering.

Når du indsender en låneansøgning til os, påbegynder vi en individuel vurdering af din økonomiske situation m.v. Derfor kan vi oftest også tilbyde et lån til huskøb, selvom banken har sagt nej.

Få et ejendomskreditlån gennem Vexa

Hos Vexa tilbyder vi ejendomskreditlån – også kaldet pantebrevslån. Denne type lån er et godt alternativ til det traditionelle bank- og realkreditlån.

Et ejendomskreditlån finansieres af investorer, og derfor er vi ikke underlagt de samme krav og reguleringer, som bankerne er. Dermed kan vi tilbyde et attraktivt og fleksibelt lån, så du kan få realiseret dine boligdrømme.

Ved et traditionelt bank- og realkreditlån optages der typisk to lån i forbindelse med huskøb: Et banklån (15%) samt et realkreditlån (80%). Derudover har du en egenfinansiering på 5% til udbetalingen.

Ved et ejendomskreditlån optages der ét samlet lån på 95% - og så har du stadig en egenfinansiering på 5% til udbetalingen.

Risici og overvejelser

Overvejer du at optage et ejendomskreditlån, er er der en række forhold (og risici), du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at renten typisk er højere end for et realkreditlån. Det skyldes, at et ejendomskreditselskab er mere risikovillige – og det er også derfor, at vi kan tilbyde lån til huskøb selvom banken har sagt nej. Når du optager et lån gennem Vexa, bliver renten fastsat individuelt baseret på dit lånebehov og økonomi.

Derudover skal du også være opmærksom på konsekvenserne, hvis du ikke opfylder dine låneforpligtelser. Idet lånet er et pantebrevslån, fungerer ejendommen som sikkerhed for lånet. Du risikerer derfor at miste din bolig, hvis ikke låneforpligtelserne opfyldes.

Vil du høre mere om både fordele og risici ved at låne penge gennem Vexa, er du velkommen til at ringe til os på 96 40 90 00.

Er et pantebrevslån det rette for dig?

Der er mange gode grunde til at overveje et pantebrevslån. Står du i en situation, hvor du har behov for hurtig kapital, er et pantebrevslån fra Vexa et oplagt valg. Det kan også være, at du har nogle midlertidige kapital- eller kreditudfordringer, som betyder, at banken siger nej til et huslån. I dette tilfælde foretager vi en individuel vurdering af din økonomi og situationen, og på baggrund af det, kan vi ofte tilbyde et lån til huskøb alligevel.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.