Lån i friværdien til ny bil

Lån i friværdien til ny bil

Går du og drømmer om en ny bil? Eller er det blevet en nødvendighed med en ekstra bil i din husstand? Uanset hvad der gælder for dig, kan Vexa hjælpe, hvis du har fast ejendom med friværdi.

Har du fast ejendom med friværdi har du nemlig mulighed for at optage et lån i friværdien til at finansiere den nye bil. Et lån i friværdien kan også være en attraktiv lånemulighed sammenlignet med andre alternativer.

Hvorfor finansiere bilkøb gennem lån i friværdien?

Som skrevet ovenfor kan et lån i friværdien være en attraktive måde at finansiere et bilkøb. Ofte er friværdilån forbundet med lavere renter end fx et traditionelt billån gennem bilforhandleren. Mange bilforhandlerlån kræver en vis procentdel af bilens pris som udbetaling. Dette er dog ikke nødvendigt i forbindelse med et friværdilån. Med et friværdilån kan du finansiere hele købsprisen uden at skulle binde en stor sum penge på forhånd. Dette kan være særligt fordelagtigt, hvis du ønsker at bevare din likviditet eller ikke har råd til en stor udbetaling på det tidspunkt, du køber bilen.

Derudover kan et lån i friværdien give dig mulighed for at samle dine samlede låneomkostninger under ét lån. Det kan praktisk og skaber et overblik over din gæld og dermed også dine afdrag på gælden.

Med et lån i friværdien har du også mulighed for større fleksibilitet i tilbagebetalingen. Du kan vælge en tilbagebetalingsplan, der passer til din økonomiske situation og behov. Hos Vexa tilbyder vi fx valgfrihed mellem variabel og fast rente, og du har også mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Hvornår bør du ikke finansiere dit bilkøb gennem et friværdilån?

Det er selvfølgelig ikke altid, at det kan svare sig at optage et friværdilån til at finansiere et bilkøb. Hvis du allerede har en betydelig gæld eller lav friværdi i din ejendom, kan det være risikabelt at belåne din ejendom yderligere – eller måske er friværdien ikke høj nok til at finansiere bilkøbet. Hos Vexa tilbyder vi, at du kan belåne op til 95% af boligens værdi, i nogle tilfælde endda helt op til 100%.

Her er det naturligvis vigtigt at sikre dig, at du er i stand til at betale dine afdrag, da manglende betalinger i værste tilfælde kan resultere i tab af ejendom gennem tvangsauktion. Dette kan ske, da din ejendom er stillet som sikkerhed for lånet. Hos Vexa foretager vi dog en individuel vurdering af din økonomi forud for et friværdilån, så vi også er sikker på, at du kan opretholde din levestandard.


Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om dine muligheder for at finansiere et bilkøb gennem et lån i friværdien, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om lån i friværdi her.

Kontakt os på telefon 96 40 90 00 eller send en mail til os på info@vexa.dk. Vi er klar til at hjælpe dig videre.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.