Invester i fremtiden med et lån i friværdien

Lån i friværdien

Som boligejer har du mulighed for at udnytte din boligs værdi til at investere i fremtiden. Du har nemlig mulighed for at optage et lån i din boligs friværdi – et lån, som du kan bruge til mange forskellige formål.

Hvad kan et lån i friværdien anvendes til?

Mange anvender lån i friværdien til at finansiere renoveringer og boligforbedringer. Dette kan også være en god investering, der potentielt kan bidrage til en øget ejendomsværdi eller en forbedring af beboelseskvaliteten.

Et lån i friværdien behøver ikke at gå til boligforbedringer eller energirenoveringer. Det kan også bruges til at finansiere rejser, bilkøb og andre forbrugsgoder. Særligt hvis du har oparbejdet en høj friværdi, kan det måske give god mening for dig at bruge pengene på forskellige forbrugsgoder eller oplevelser.

Det er også muligt at konsolidere anden gæld med lånet i friværdien. Det kan potentielt give lavere månedlige afdrag og renteudgifter – og dermed give dig flere penge mellem hænderne til at leve for.

Et lån i friværdien kan også være en kilde til hurtig finansiering af uforudsete udgifter. Udtrykket ”En ulykke kommer sjældent alene” kan mange boligejere nok relatere til, og hvis opsparingen ikke rækker til alle de ekstra omkostninger, kan et lån i friværdien være en god løsning frem for at optage andre forbrugslån.

Brug lånet til investeringer

Gennem et lån i friværdien får du også mulighed for at investere i fx aktier, virksomheder, anden ejendom m.v. Gennem investeringer kan du potentielt se din formue vokse yderligere – og altså dermed også investere i din fremtid.

Fordele ved et lån i friværdien

Selvom et lån i friværdien giver en øget økonomisk fleksibilitet, indebærer det også en øget gæld og forpligtelser. Fordelen med et lån i friværdien er, at du har mulighed for at vælge afdragsfrihed i op til 10 år, når du låner gennem Vexa. Har du planer om at sælge din bolig inden for din afdragsfrie periode, vil lånet altså let kunne indfris, når boligen er solgt.

Derudover kan et friværdilån også give dig en øget fleksibilitet i forhold til, hvordan pengene anvendes, og det kan måske bidrage til, at du får realiseret dine økonomiske mål.

Hvor meget kan du låne?

Hvor stort et lån, du kan tage, afhænger af din friværdis størrelse. Hos Vexa tilbyder vi, at du kan låne op til 95% af din boligs værdi, hvor mange traditionelle banker og realkreditinstitutter tilbyder op til 80% af boligens værdi. Det vil sige, hvis din bolig er vurderet til 2.000.000, har du mulighed for at låne op til 1.900.000 kr. samlet – altså inkl. din aktuelle restgæld. Har du en restgæld på 1.000.000 kr., vil du altså samlet kunne låne 900.000 kr.

Kontakt os for at høre mere

Vores kompetente medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til lige præcis dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder i forbindelse med et lån i din friværdi.

Ring til os på 96 40 90 00 eller send en mail til mail@vexa.dk - Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.