Huskøb- hvad gør man når banken siger nej

Huskøb - uden om banken

De fleste af os ønsker at være herre i eget hus, men hvad gør du, hvis din fortid eller bankernes nutid forhindrer dine drømmes fremtid? Har du gæld med i bagagen eller er du blot ramt af de strenge krav, bankerne følger, når de skal udstede boliglån? Hos Vexa har vi specialiseret os i fordelagtig finansiering af fast ejendom samt attraktive investeringer i ejendomme, herunder ejendomslån. Tag en snak med os, hvis du har fået nej i banken. Udfyld en låneansøgning  – helt uforpligtende og gratis.


Boliglån uden om banken

Det er dyrt at blive boligejer og kræver kapital, men det er samtidig en god investering – både for dig og for os. Det har vi øje for hos Vexa. For dit vedkommende skaber det ro i privaten med en sikker base. Du sparer samtidig penge op i egen bolig, fremfor at putte penge i lommen på en udlejer.

Hvis du har fået nej i banken, skyldes det formentlig de konventionelle og firkantede lånebetingelser, som du af den ene eller anden grund ikke opfylder. Det kan være:

  • at du er selvstændig og har skiftende indtægter
  • at din drømmebolig, ligger i et udkantsområde
  • at du har for stor gæld

Hos Vexa ønsker vi ikke at være med til at begrænse vores kunder i at opnå boligdrømmen. Et nej fra banken er ikke et nej fra Vexa.

Lån til bolig uanset beliggehed

Din boligs beliggenhed er afgørende for prisen. Udsigt, naturgrunde eller storbyvillaer – alle er beliggenhedsfaktorer, der er med til at skrue prisen på boligen i vejret. Det er et paradoks indenfor boliglån, at det er sværere at få et ja fra banken, til en billig bolig, der ligger i udkantsområder, end det er at få til en dyr villa i en storby.

Det er altså sværere at låne penge til boliger, der befinder sig i en økonomisk overskuelig prisramme, hvilket kan efterlade boligsøgende i en klemme. Hvad gør man når man ikke har råd til boliger med den, på papiret, bedste beliggenhed, men ikke kan låne penge til en bolig i udkantsområderne?

Hos Vexa er det ikke en afgørende faktor, at din bolig skal være placeret i et bestemt postnummer. Vi låner penge til boligkøb i hele landet.

Se mere om lån til huskøb her >>

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.