Finansier dine energirenoveringer med et lån i friværdien

Lån i friværdien til energirenovering

Der kan være flere forskellige årsager til, at mange danskere vælger at energirenovere deres boliger. Det kan være for at forbedre boligens energieffektivitet, for at reducere energiregningerne eller for at øge ejendomsværdien.

Uanset hvilken årsag, der ligger bag energirenoveringen, er det en fornuftig investering. Derfor kigger vi her nærmere på, hvad en energirenovering kan omfatte, og hvordan du kan finansiere investeringen.

Hvad er energirenovering?

Når du vælger at energirenovere din bolig, kan det omfatte flere forskellige forbedringer i dit hjem, der reducerer energiforbruget. Derfor omfatter en energioptimering typisk:

  • Isolering af vægge, loft og gulv
  • Udskiftning af vinduer og døre til mere energieffektive modeller
  • Installation af varmepumper eller solpaneler
  • Opgradering af varmesystemer

Alle disse forskellige forbedringer bidrager til et bedre indeklima, lavere energiregninger og en øget ejendomsværdi. Derudover giver det også nogle miljøfordele, idet boligens CO”-aftryk bliver reduceret.

Planlæg energirenoveringen

Det er en god idé at lave en konkret plan for din kommende energirenovering. Derfor bør du lave en plan for, hvad der skal laves, og hvordan de enkelte opgaver og projekter skal prioriteres.

På baggrund af planen kan du begynde at indhente tilbud på fx vinduer, døre, varmepumpe m.v., så du også kan lægge et realistisk budget for din energirenovering. Budgettet skal selvfølgelig sikre, at du kan få et overblik over, hvordan det hele skal finansieres.

Finansiering af energirenovering

Der er flere forskellige måder at finansiere din kommende energirenovering på. Det kan fx være gennem din opsparing, lån i friværdien, realkreditlån, energilån eller gennem forskellige tilskudsmuligheder som f.eks. energirenoveringspuljen. Der kan selvfølgelig også være tale om en kombination af førnævnte.

Lån i friværdien til energirenovering

Hos Vexa kan vi hjælpe dig med at finansiere din kommende energirenovering, hvis du har friværdi i din bolig. Hos os kan du nemlig låne op til 95% i din boligs markedsværdi – i nogle tilfælde endda helt op til 100%.

Der kan være mange fordele ved at optage et lån i friværdien til energirenovering af din bolig. Ofte er det en billigere finansieringsløsning sammenlignet med traditionelle lån, da du låner i den værdi, du har opbygget i din bolig. Derfor stilles din bolig også som sikkerhed for lånet, hvilket ofte medfører en lavere rente.


Få råd til energirenovering med Vexa

Energirenovering af boligen kan godt være en dyr investeringen, der dog vil tjene sig hjem igen over tid i form af økonomiske besparelser på energiregningerne samt i øget værdi af boligen. Hos Vexa tilbyder vi fordelagtige lån i friværdien, som du kan bruge til din kommende energirenovering.

Når du låner penge i din friværdi gennem os, blander vi os ikke i, hvad du bruger pengene til. Vi foretager en individuel vurdering af din økonomiske situation, og du får svar allerede inden for 24 timer efter vi har modtaget din låneansøgning. Fordi vi foretager en individuel vurdering af hver låneansøgning, kan vi ofte også hjælpe, selvom banken har sagt nej.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til finansiering af din energirenovering? Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud. Ring til os på 96 40 90 00. Du kan også udfylde vores låneansøgning og få svar inden for 24 timer.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.