Huslån til finansiering af drømmeboligen

Huslån - ansøg her

Vi kan finansiere dit huslån - også når banken har sagt nej

Hos Vexa tilbyder vi huslån mod sikkerhed i mod sikkerhed i fast ejendom. Vi belåner op til 90% af husets  handelsværdi til fast eller variabel rente, med mulighed for 10års afdragsfrihed og en løbetid på op til 25år.

Hos Vexa får du, hurtig og effektiv sagsbehandling samt en individuel kreditvurdering - baseret på sund fornuft.

Ansøg i dag og svar inden 24 timer!

  • Du kan låne op til 95 % af ejendommens handelsværdi (nogle gange 100 %)
  • Du har valgfrihed mellem variabel og fast rente
  • Du har mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år
  • Du kan vælge løbetid i op til 25 år

Hvad er et huslån?

Et huslån er et lån, du optager til at købe hus eller anden fast ejendom såsom sommerhus eller anden fritidsbolig. Man kan også optage huslån til at belåne friværdien i dit nuværende hus. Hos vexa udbyder vi huslån i form af pantebreve. Pantebreve fungerer langt hen ad vejen på samme måde som et realkredit- og banklån, hvor der stilles sikkerhed for lånet ved, at der tages pant i noget af værdi. Panten er tages typisk i den ejendom som lånet omhandler, med der kan også tages pant i andre former for aktiver. Der vælges mellem fast- eller variabelrente og der kan der gives mulighed for afdragsfrihed.

Huslån med fast- eller variabelrente

Rente er et udtryk for prisen på at låne penge i procent pr. tidsenhed, ofte et år. Rente på lån formidlet af Vexa bestemmes først og fremmest af, hvilken prioritetsstilling lånet har i ejendommen. Jo bedre placering, des lavere rente. Hos Vexa tilbyder lån med enten variabelrente eller fast rente.

Læs mere om huslån med fast- eller variabelrente her

Har banken har sagt nej

Flere og flere oplever at blive afvist af banker og realkreditinstitutterne når de ansøger om huslån og årsagerne er mange. Det kan være fordi huset ligger uden for de store byer, eller i Udkantsdanmark. Det kan også være fordi man er selvstændig eller at man er pensionist.

At vælge et alternativ til realkredit- eller bank når der skal optage et huslån, behøves på ingen måde at være negativt. Der kan også være flere fordele for dig som låntager. Du bliver ikke puttet i kasser på samme måde som i banken. Hos de fleste alternative finansieringsselskaber bliver der lavet individuel og personlig kreditvurdering baseret på sund fornuft. Lånevilkårene er oftest mere overskuelige og faste og de kan ikke ændres fra långivers side, modsat almindelige banklån. Belåningsprocenten er højere end hos realkredit eller bank, den ligger på ca. 95% og enkelte steder endda helt op til 100% af boligens værdi.

Der er ingen grund til slippe boligdrømmen fordi banken har sagt nej. Op på lånehesten igen – Hos Vexa tilbyder vi gode og attraktive finansieringsmuligheder af dit huslån

Ansøg om huslån - nemt og hurtigt

Udfyld nemt og hurtigt vores online låneansøgning her, så vil du modtage et gratis og uforpligtende lånetilbud – du høre fra os inden for 24 timer.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe - Ring til os på telefon 96409000

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.