Belåning af fast ejendom

Vexa Finans er et 100 % danskejet anpartsselskab, der arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom, samt investeringsprogrammer med udgangspunkt i fast ejendom. Vores største interesse og målsætning er, at vores kunder forbliver tilfredse og glade, og vi tilbyder derfor meget konkurrencedygtige lån.

Vores udgangspunkt er derfor belåning af fast ejendom. Belåning er meget relevant i disse tider, hvor mange har opsparet en stor friværdi i fast ejendom, der betyder at det er muligt med belåning af fast ejendom.


Belåning af fast ejendomTilbud på belåning af fast ejendom

Vores dygtige rådgivere er uddannet til at give dig et tilbud på belåning af fast ejendom.

Udfyld vores låneansøgning og du bliver kontaktet af en rådgiver, der ved alt der er muligt om belåning af fast ejendom.

Hvis du beslutter dig for at benytte belåning af fast ejendom, vil du opleve, hvor meget luft du vil få i din privatøkonomi. Belåning af fast ejendom er en sikker måde at låne penge på. Og sidestilles belåning af fast ejendom med dyre banklån, kassekreditter, kontogæld og forbrugslån, er belåning af fast ejendom en sikker og god investering.

Beregn dit lån i vores låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.041,67
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Belåning af fast ejendom og rådgivning

Vexa Finans har en stor kreds af faste kunder, der blandt andet omfatter forsikringsselskaber, børsnoterede investeringsselskaber og pengeinstitutter. Dette betyder, at Vexa Finans er i stand til at tilbyde dig belåning af fast ejendom på meget konkurrencedygtige priser. Vores belåning af fast ejendom kan nemt sammenlignes med større, kendte realkreditinstitutter.

Lån i fast ejendom

Belåning af fast ejendomVexa Finans er eksperter i at tilbyde lån i fast ejendom. Hvad enten du ønsker et tillægslån eller at omlægge dyre lån i din faste ejendom eller uden for denne, så kan vi tilbyde lån på konkurrencedygtige vilkår. Vi tilbyder lån i fast ejendom for op til 100% af handelsværdien mod pant i ejerboligen.

Du kan vælge mellem et fast forrentet eller et variabelt forrentet lån, hvor rentens størrelse vil afhænge af lånets placering i ejendommen og din økonomiske situation i øvrigt. Ydelsen på det fast forrentede lån vil være konstant i lånets løbetid, mens det variabelt forrentede lån vil følge renteudviklingen, hvorfor ydelsen vil svinge i takt med denne.

Kontakt Vexa Finans og hør mere om lån i fast ejendom

Vi yder lån i fast ejendom med en løbetid på op til 30 år, hvor du har mulighed for at vælge en afdragsfri periode på 10 år. Er du interesseret i et lån i fast ejendom, så udfyld låneansøgningsskemaet.