Belåning af fast ejendom


Vexa Finans er et 100 % danskejet anpartsselskab, der arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom, samt investeringsprogrammer med udgangspunkt i fast ejendom. Vores største interesse og målsætning er, at vores kunder forbliver tilfredse og glade, og vi tilbyder derfor meget konkurrencedygtige lån.

Se mere om  lån igennem Vexa her

Vores udgangspunkt er derfor belåning af fast ejendom. Belåning er meget relevant i disse tider, hvor mange har opsparet en stor friværdi i fast ejendom, der betyder at det er muligt med belåning af fast ejendom.

Fordele ved et lån i fast ejendom fra Vexa:

  • En kreditvurdering, der tager udgangspunkt i ejendommens friværdi, din økonomi og sund fornuft
  • Hurtig- og effektiv sagsbehandling
  • Individuelle- og kundetilpassede løsninger, hvor vi kigger hele økonomien igennem og finder de rette muligheder.
  • Lånevilkårene er faste og kan ikke ændres fra långivers side modsat almindelige banklån
  • Indfrielsesvilkår ved førtidig tilbagebetaling fastlægges ved lånets indgåelse

De alternative lån, der ofte anvendes, vil typisk være pantebreve. De fungerer langt hen ad vejen på samme måde som et realkredit- og banklån, hvor der stilles sikkerhed for lånet ved, at der tages pant i noget af værdi. Den form for pant, eller sikkerhed der tages er typisk i den ejendom som lånet omhandler, med der kan også tages pant i andre former for aktiver. Der vælges mellem fast- eller variabelrente og der kan der gives mulighed for afdragsfrihed.

 

Tilbud på belåning af fast ejendom

Vores dygtige rådgivere er uddannet til at give dig et tilbud på belåning af fast ejendom.

Udfyld vores låneansøgning og du bliver kontaktet af en rådgiver, der ved alt der er muligt om belåning af fast ejendom.

Hvis du beslutter dig for at benytte belåning af fast ejendom, vil du opleve, hvor meget luft du vil få i din privatøkonomi. Belåning af fast ejendom er en sikker måde at låne penge på. Og sidestilles belåning af fast ejendom med dyre banklån, kassekreditter, kontogæld og forbrugslån, er belåning af fast ejendom en sikker og god investering.

Låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.552,08
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Belåning af fast ejendom og rådgivning

Vexa Finans har en stor kreds af faste kunder, der blandt andet omfatter forsikringsselskaber, børsnoterede investeringsselskaber og pengeinstitutter. Dette betyder, at Vexa Finans er i stand til at tilbyde dig belåning af fast ejendom på meget konkurrencedygtige priser. Vores belåning af fast ejendom kan nemt sammenlignes med større, kendte realkreditinstitutter.

Lån i fast ejendom

Familie i køkken/alrum med flyttekasser i baggrundenVexa Finans er eksperter i at tilbyde lån i fast ejendom. Hvad enten du ønsker et tillægslån eller at omlægge dyre lån i din faste ejendom eller uden for denne, så kan vi tilbyde lån på konkurrencedygtige vilkår. Vi tilbyder lån i fast ejendom for op til 100% af handelsværdien mod pant i ejerboligen.

Du kan vælge mellem et fast forrentet eller et variabelt forrentet lån, hvor rentens størrelse vil afhænge af lånets placering i ejendommen og din økonomiske situation i øvrigt. Ydelsen på det fast forrentede lån vil være konstant i lånets løbetid, mens det variabelt forrentede lån vil følge renteudviklingen, hvorfor ydelsen vil svinge i takt med denne.

Kontakt Vexa Finans og hør mere om lån i fast ejendom

Vi yder lån i fast ejendom med en løbetid på op til 30 år, hvor du har mulighed for at vælge en afdragsfri periode på 10 år. Er du interesseret i et lån i fast ejendom, så udfyld låneansøgningsskemaet.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.