Afdragsfrihed

Lån med afdragsfrihed

Afdragsfrihed – en mulighed for dig.

Vexa Ejendomskreditselskab er et dansk ejet selskab, som tilbyder lån til konkurrencedygtige priser. Er du på udkig efter afdragsfrihed eller andre fordelagtige tilbud, så er du kommet til den rigtige hjemmeside. Vi kan nemlig tilbyde dig lån både med og uden afdragsfrihed.

Det er nemlig ikke altid nogen fordel at have et lån med afdragsfrihed. Det kommer an på din økonomiske situation i øvrigt. Men hvis afdragsfrihed på nogen måde kan være en gevinst for dig og samtidigt er forsvarligt, hjælper vi gerne med afdragsfrihed i en aftalt periode der er afstemt med din økonomi.

Gå direkte til vores online låneansøgning

Afdragsfrie lån

Vexa yder, som udgangspunkt, boliglån med afdragsfrihed i op til 10 år. Afdragsfrihed betyder, at der i den afdragsfrie periode ikke afdrages på lånet, men alene betales renter. Herved kan du minimere ydelserne i den afdragsfrie periode og dermed reducere dine boligudgifter. Besparelsen anvendes ofte til at afvikle dyr gæld eller til at realisere en drøm.

Afhængigt af konjunkturerne på ejendomsmarkedet kan afdragsfrihed have indflydelse på din samlede økonomi. Stiger ejendomspriserne mens man har en afdragsfri periode, vil friværdien i boligen også stige da gælden holdes intakt. Falder ejendomspriserne derimod, vil din friværdi falde, da du ikke afdrager på gælden i ejendommen.

Vi yder normalt afdragsfrie boliglån inden for 70 % af ejendomsværdien. Dog har vi ingen regler uden undtagelser, så prøv os gerne af.

Løsning med mange muligheder

Drømmer du om frihed? Mere luft i økonomien? Så er et boliglån med afdragsfrihed en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at realisere drømme på baggrund af din friværdi.

Afdragsfrihed er et produkt der kan gøre stor forskel og give muligheder for sammensætningen af din samlede økonomi.

Lad Vexa undersøge mulighederne for dig.

Renovering af bolig - få et lån med afdragsfrihed

Kontakt os hør mere om dine muligheder få et lån med afdragsfrihed

Er De interesseret i et afdragsfrit lån så udfyld låneansøgningsskemaet, eller kontakt os på enten på mail  mail@vexa.dk eller på telefon 33 28 70 80.

De vil blive betjent af en af vore dygtige og engagerede medarbejdere, som er kendte for at gøre deres bedste for at yde kunder hos Vexa Finans den optimale service og den bedste rådgivning både om afdragsfrihed og andre muligheder.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.