Vexa Group udvider ejerkredsen

Tidligere afdelingsdirektør fra Jyske Bank Viborg og Mors–Thy Erhverv træder ind i ejerkredsen hos Vexa Group A/S

Vexa group - Morten Nielsen
Den 1. oktober trådte en ny partner ind på kontoret hos Vexa på Farvervej 5 i Viborg.

Den 1. oktober blev ejerkredsen hos Vexa Group A/S udvidet med tidligere afdelingsdirektør Morten Nielsen. Morten Nielsen har de sidste 16 år været ansat hos Jyske Bank, hvoraf han de seneste 12 år har indtaget en synlig erhvervsorienteret lederprofil. Forretningsmæssigt såvel som HR-mæssigt har Morten skabt gode resultater.

Morten Nielsen er oprindelig fra det Nordjyske, men har de sidste 20 år haft bopæl i Viborg sammen med sin kone Lotte og deres to drenge. Med to aktive fodbolddrenge, der spiller fodbold på eliteplan, er sporten blevet et fast omdrejningspunkt for hele familien. Morten er således altid at finde på tilskuerpladsen, når VFF løber på banen.

Ejerkredsen - mulighederne ligger foran os

Hos Vexa har vi kendt og fulgt Morten i mange år og er glade for, at han er blevet en del af holdet. Han er en anerkendt, respekteret og dygtig bank- og forretningsmand. Det bekræfter hans position og mangeårige engagement hos Jyske Bank. Vi har i de seneste to kvartaler haft omsætnings- og indtjeningsrekord - med Morten på holdkortet sætter vi yderligere fokus på den strategisk forretningsudvikling, så vi kan fastholde det gode momentum. Vores vision er fortsat at være blandt Danmarks førende inden for finansiering af fast ejendom.

Ejerkredsen hos Vexa Group A/S består fra 1. oktober af direktør Jesper Kortbæk Slot, partner Claus Nordendahl Johansen og partner Morten Nielsen.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.