Omlægning af gæld

Omlægning af lån

Omlægning af gæld

Omlægning af gæld? Konvertering, Omprioritering. Kært barn har mange navne, og i perioder blevet til en folkesport i Danmark. Der er ofte blevet snakket over hækken omkring hvor mange penge naboen nu har sparet ved sin omlægning.

Men omlægning af gæld kan, for mange, være et uoverskueligt emne. Det er der ikke noget forkert i, økonomi kan være en kompleks størrelse og kræver indsigt, overblik og måske ikke mindst interesse. Og ærligt sagt, helt vildt spændende er det jo ikke, så det er helt forståeligt, hvis man har valgt at fokusere på andre ting. Der kan dog være tusinder af kroner at spare ved omlægning af gæld, og derfor hjælper vi i Vexa gerne vores kunder med at omlægge gæld, så i kan få mere luft i økonomien.

Hvor meget kan jeg låne? Hvad koster det at låne? Det vil ofte være de væsentlige spørgsmål vi hører fra vores kunder. Det er helt naturligt, og derfor lægger vi altid alle kort på bordet så det er let at forholde sig til.

Få hjælp til omlægning af lån

Det er vigtigt at få din økonomi kigget efter i sømmene. Dine økonomiske forhold kan hurtigt ændre sig, og derfor kan det være en fordel med omlægning af gæld. Vexa ønsker at have tæt kontakt til kunderne, så, vi kan rådgive om, hvornår det vil være en fordel at omlægge gæld. Vi ønsker vores kunder får mest muligt ud af deres penge og derfor kan en omlægning af højtforrentet gæld til et lån hos Vexa være en god vej til dette. Man kan være faldet for fristelsen og have taget et dyrt forbrugslån og har nu svært ved at få det betalt væk da hele ydelsen går til renter. Via omlægning af lån hos Vexa kan vi få kortlagt din samlede økonomi og fundet den løsning der giver dig de bedste muligheder.

Omlægning af gæld er nemt – når man kan

Det kan være en uoverskuelig affære at forholde sig til omlægning af lån, men Vexa kan hjælpe dig med at gøre det nemt. Vi arbejder med det hver eneste dag og har derfor en god indsigt der kan hjælpe dig og din økonomi. Når blot du er indstillet på at hjælpe os med en række oplysninger skal vi nok klare resten. Vi skaber i første omgang en klarhed over din nuværende økonomiske situation og dernæst præsenterer vi dig for, hvilke muligheder du har.

Faktisk kan det også være muligt at låne på trods af RKI markering. Det kræver naturligvis at der er noget friværdi i din ejendom, samt du har viljen til at få vendt din økonomiske situation. Vi har stor respekt for, at man kan være havnet i en uheldig situation, men det betyder ikke man skal strande der. Ofte er det blot et overblik der skal skabes for at man igen kan se lys og økonomiske muligheder.

Kontakt os hvis du ønsker vi også skal hjælpe dig med god rådgivning omkring omlægning af lån. - Ring på 96 40 90 00 eller send en mail til mail@vexa.dk

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.