Få et lån via Vexa

Er du til hurtig håndtering, effektiv sagsbehandling og kort ventetid, er Vexa dit bedste alternativ. Vi sætter en ære i at få alle vores sager håndteret så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi har en fleksibel indgang til at finde løsninger der er tilpasset dig som kunde og ikke en kasse i banken. Så har du en ejendom med friværdi er vi klar til at undersøge mulighederne for at yde dig finansiering på helt op til 100 % af ejendommens værdi.

Vi tager os af alt praktikken med papirarbejdet, så du blot skal være behjælpelig med, at vi får de nødvendige oplysninger til vores sagsbehandling. Gælder det indfrielse af anden gæld sørger vi også for håndtering af dette, så vi hurtigt og effektivt får lånet på plads.

Vi er godkendt af Finanstilsynet til det vi laver, og det er vi kun fordi vi lever op til de regelsæt der er for at yde finansiering til dig som kunde. De medarbejdere du vil møde i din kontakt med Vexa er godt som Fit and proper hos Finanstilsynet.

Fordele ved et lån formidlet af Vexa

  • En kreditvurdering, der tager udgangspunkt i ejendommens friværdi, din økonomi samt sund fornuft
  • Hastighed er vores kæphest. Du vil opleve en helt anden effektivitet end du kender fra banken.
  • Individuelle løsninger. Vi kigger hele økonomien igennem og finder de rette muligheder.
  • Lånevilkårene er faste kan ikke ændres fra långivers side modsat banklån
  • Indfrielsesvilkår ved førtidig tilbagebetaling fastlægges ved lånets indgåelse

Et typisk lånesagsforløb

Beregn dit lån i vores låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.041,67
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Ejendomsmarked i vækst

Markedet for ejendomme er et omdiskuteret emne. Over tid ser man et marked der er i vækst. Naturligvis er der lavkonjunkturer, hvor priserne falder og man kan ramme et uheldigt tidspunkt at måtte sælge sin bolig.

Generelt vil fast ejendom dog være en fornuftig investering, hvis man husker at vedligeholde sin bolig.

Stigning i ejendomsværdi

Hvor meget er din ejendom steget i værdi siden du købte den?
Friværdien vil kunne belånes og Vexa yder attraktive boliglån, og nogle gange op til 100 % af ejendomsværdien.

Boliglånet kan evt. anvendes til forbedringer i boligen, bygge til, købe et nyt køkken, købe ny bil, indfri anden gæld eller noget helt andet. Kort sagt gør vi os ikke til smagsdommere over hvad du vil bruge dine penge til.

Lån

Lav ydelse lån

Vexa arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom.

Vi er parate til at gå langt for vores kunder, og stræber altid efter at tilfredsstille dem med de bedste tilbud på omlægning af lån eller friværdibelåning med lån i bolig til lav ydelse.

Mange kan have gavn af en gennemgang af deres lån og eventuelt en omlægning af dyr gæld, så der kan skabes flere penge hver måned..

Netop de gode løsninger kæmper vi for at finde til vores kunder hver eneste dag.

Sikkerhed i sommerhus

Vexa tilbyder også lån mod sikkerhed i sommerhus. Hvor banker og realkreditinstitutter kun vil belåne op til 60 % af ejendomsværdien, så har vi mulighed for at yde en højere belåning og faktisk helt op til 100 %, i sager hvor det giver mening.

Kom af med udlæggene i ejendommen

Har kreditorer foretaget udlæg i din ejendom, men er der friværdi, så kan vi måske hjælpe med et boliglån, så den gamle gæld kan bringes ud af verden og udlægget bliver slettet på ejendommen. I fællesskab kan vi rydde op i din økonomi, vi kan hjælpe dig til flere penge mellem hænderne og bedre muligheder på det økonomiske område.

Er der foretaget udlæg i din ejendom eller er du blevet registreret i RKI vil det ikke være muligt for dig at optage boliglån i realkreditinstitutter eller banker før udlægget og/eller RKI-registreringen er slettet.

Kontakt os og få rådgivning omkring udlæg – vi altid til klar til at kigge på løsninger.

Children Helping To Put Away Crockery In Kitchen Cupboards

Kontakt os og få rådgivning omkring udlæg

Kontakt os enten ved at udfylde låneansøgningsskemaet eller ved at ringe til os, så vil vi foretage en vurdering af mulighederne for at få slettet udlæggene på din ejendom og/eller komme ud af RKI-registeret.

vexaos