Lån i ejerbolig

Lån til køb af ejendom er lån i din friværdi

Køb af ejendom eller friværdibelåning af din eksisterende bolig. Vexa er klar på at give dig muligheden for at udleve dine drømme. Det er ofte en stor overvejelse når man skal købe bolig eller omlægge sine lån. Vexa er eksperter i dette og yder nærværende og effektiv rådgivning med udgangspunkt i dine behov.

Ansøg i dag og svar inden 24 timer!

  • Du kan låne op til 95 % af ejendommens handelsværdi (nogle gange 100 %)
  • Du har valgfrihed mellem variabel og fast rente
  • Du har mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år
  • Du kan vælge løbetid i op til 25 år

Låneberegner

Du lånerKr. 350.000
Ydelse per månedKr. 2.552,08
Besparelse ved omlagt forbrugsgæld pr. årKr. 56.000

Udfyld vores låneansøgning - svar inden for 24 timer

Eksempler på lån

Køb af fast ejendom

De fleste danskere prøver mindst en gang i livet at købe egen bolig. Historisk har det danske realkreditsystemet været rygraden i dette. Men med flere og flere restriktioner fra politisk side samt aktionærer der vil tjene flere penge er der sket nogle ændringer.

Systemet er blevet langsommere, dyrere og mere firkantet. Det betyder der er flere og flere danskere der på trods af fornuftig økonomi har svært ved at købe deres drømmehus.

Vexa holder fast i de gamle dyder omkring sund fornuftigt, hurtig betjening samt at fokusere på kundernes behov mere end alle andres.

Låneomlægning

Har du højt forrentede lån i din ejendom eller dyr forbrugsgæld uden for ejendommen i form af kassekredit, banklån, kontokort eller kreditkort, vil det kunne betale sig at indfri gælden med et boliglån fra os til en markant lavere rente. Den månedlige ydelse vil falde væsentligt, hvilket vil give luft i budgettet til andre ting.

Tillægslån

Har du friværdi i din ejendom og gerne vil have et nyt køkken eller badeværelse eller vil af sted på drømmeferien, så kan vi tilbyde dig et tillægslån på konkurrencedygtige vilkår. Vi gør os ikke til smagsdommere over hvordan du vil forvalte dine egne penge. Et tillægslån i friværdien har hjulpet mange af vores kunder til at realisere netop sin drøm og få det optimale ud af livet.

Forbrugslån

Et par tager en pause under ombygningVed forbrugslån forstås normalt lån, der ydes uden nogen form for sikkerhed. Det er som regel lån til en meget høj rente (15-30 % p.a.) og kort løbetid (3-5 år). Sammenholdt med store gebyrer giver det nogle voldsomme reelle renter (ÅOP), ofte helt op til 1000 %!! Den månedlige ydelse er derfor høj og belaster budgettet unødvendigt meget.

I Vexa yder vi ikke forbrugslån, men tilbyder i stedet for lån mod sikkerhed i din ejendom. Vi kan derfor tilbyde lånet til lavere rente og længere løbetid, og dermed en ydelse, der er væsentligt lavere end de dyre forbrugslån. Vexa håndterer hele den praktiske del omkring dokumenter samt indfrielse af lånene hos dine eksisterende kreditorer. Vi er eksperter i dette og sikre det foregår hurtigt og effektivt.

Ønsker du at høre mere omkring lån i ejerbolig, friværdibelåning, omlægning af forbrugsgæld eller andet indenfor lån i fast ejendom. Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 96 40 90 00 eller send en mail på mail@vexa.dk.

Dokumenter til lån i ejerbolig

Her kan du finde liste over de dokumenter du skal bruge i forbindelse med at optage et lån i ejerbolig.

Ansøg om lån og få svar inden 24 timer

Vi kan hjælpe dig med at få et godt lån til en god pris.

Med udgangspunkt i ejendommens friværdi tilbyder vi lån på konkurrencedygtige vilkår, der tåler sammenligning med banklån.

Klik her for at lære mere og prøv vores låneberegner eller udfyld låneansøgningen nu:

Har du et spørgsmål?

Læs mere om at få et lån eller om et typisk lånesagsforløb.
Du kan kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor.