Vexa Finans er anpartsselskab, der arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom samt investeringsprogrammer med udgangspunkt i fast ejendom. Vi er parate til at gå langt for vores kunder, og stræber altid mod at tilfredsstille dem med de bedste tilbud på omlægning af lån, lån i bolig og så videre. Omlægning af lån kan være meget fordelagtig med henblik på at få en bedre økonomi. Derfor tilbyder vi regelmæssigt at mødes med vores kunder for at diskutere, om det ville være en fordel med omlægning af lån.

Omlæg Deres dyre lån

Har De højt forrentede lån i Deres ejendom eller dyr gæld uden for ejendommen i form af kassekredit, banklån, kontokort eller kreditkort, vil det kunne betale sig at indfri gælden med et boliglån fra Vexa Finans til en markant lavere rente. Den månedlige ydelse vil falde væsentligt, hvilket vil give luft i budgettet til andre ting.

Låneomlægning

Vi håndterer også alt det praktiske arbejde ved en låneomlægning: tinglysning og aflysning af pantebreve, betaling af restgæld på de lån, der skal indfries, og indsætter restbeløbet på Deres konto.
Kontakt os enten ved at udfylde låneansøgningsskemaet eller ved at ringe til os, så vil vi gratis foretage en umiddelbar vurdering af friværdiens størrelse og beregne hvor meget De kan spare ved en låneomlægning.

Tilbud på omlægning af lån

Med hensyn til omlægning af lån, er det altid en god ide at få vurderet, hvorvidt, det ville gavne ens økonomi med en omlægning af lån. Hos Vexa Finans er vi altid villige til at se på Deres økonomi og omlægning af lån, og vi vil give Dem begrundelser for og imod omlægning af lån. Omlægning af lån kræver intet arbejde af Dem, men derimod er det vores engagerede medarbejdere, der står for alt arbejdet med omlægning af lån. Vi vil altid kunne give Dem et tilbud på omlægning af lån, der tåler sammenligning med andre større realkreditinstitutter. Grunden til, at lån og omlægning af lån er billigt hos Vexa Finans er, at vi har en meget stor kreds af solide investorer, hvilket medfører, at vi tilbyder så gode tilbud på lån og omlægning af lån.
 
GENVEJE
> Lån med afdragsfrihed
> Belåning af fast ejendom
> Gode og billige boliglån
> Lån i bolig
> Lån med fast rente
> Lån i andelsbolig
> Lån i sommerhus
> Lån penge til lav rente
> Omprioritering af boliglån
> Rådgivning om lån
> Forbrugslån - lån til forbrug
> Lav ydelse lån
> Lån med sikkerhed
> Låneformidling
> Lad os indfri din kontogæld
> Omlægning af gæld
> Omlægning af dyre lån
> Pantebrev
> Gæld
> Bolig lån
> Aktier med stabile afkast
> Realkredit boliglån
> Bank boliglån
> Tillægslån
> Friværdi
> RKI
> Udlæg i Deres ejendom
> Tvangsauktion
> ÅOP
> Ejendomsmarked i vækst
> Lån til køb af fast ejendom
> Unoterede aktier
> Afværgelse af tvangsauktion
> Boligmarked/Investering
> Afkast
> Kapitalpension/Ratepension
> Risiko
> Kursavance for personer
> Kursavance for selskaber
> Holdingselskab

Sitemap