Vexa Finans er et 100 % danskejet anpartsselskab, der arbejder målrettet med at tilbyde fordelagtig finansiering mod pant i fast ejendom, samt investeringsprogrammer med udgangspunkt i fast ejendom. Vores største interesse og målsætning er, at vores kunder forbliver tilfredse og glade, og vi tilbyder derfor meget konkurrencedygtige lån. Vores udgangspunkt er derfor belåning af fast ejendom. Belåning er meget relevant i disse tider, hvor mange har opsparet en stor friværdi i fast ejendom, der betyder at det er muligt med belåning af fast ejendom.

Tilbud på belåning af fast ejendom

Vores dygtige rådgivere er uddannet til at give Dem et tilbud på belåning af fast ejendom. På vores hjemmeside www.vexa.dk kan De udfylde en låneansøgning, hvorefter bliver kontaktet af en rådgiver, der ved alt der er muligt om belåning af fast ejendom. Hvis De beslutter Dem for at benytte belåning af fast ejendom, vil De opleve, hvor meget luft De vil få i Deres privatøkonomi. Belåning af fast ejendom er en sikker måde at låne penge på. Og sidestilles belåning af fast ejendom med dyre banklån, kassekreditter, kontogæld og forbrugslån, er belåning af fast ejendom en sikker og god investering.

Belåning af fast ejendom og rådgivning 

Vexa Finans har en stor kreds af faste kunder, der blandt andet omfatter forsikringsselskaber, børsnoterede investeringsselskaber og pengeinstitutter. Dette betyder, at Vexa Finans er i stand til at tilbyde Dem belåning af fast ejendom på meget konkurrencedygtige priser. Vores belåning af fast ejendom kan nemt sammenlignes med større, kendte realkreditinstitutter.

Lån i fast ejendom

Vexa Finans er eksperter i at tilbyde lån i fast ejendom. Hvad enten De ønsker et tillægslån eller at omlægge dyre lån i Deres faste ejendom eller uden for denne, så kan vi tilbyde lån på konkurrencedygtige vilkår. Vi tilbyder lån i fast ejendom for op til 100% af handelsværdien mod pant i ejerboligen.

De kan vælge mellem et fast forrentet eller et variabelt forrentet lån, hvor rentens størrelse vil afhænge af lånets placering i ejendommen og Deres økonomiske situation i øvrigt. Ydelsen på det fast forrentede lån vil være konstant i lånets løbetid, mens det variabelt forrentede lån vil følge renteudviklingen, hvorfor ydelsen vil svinge i takt med denne.

Kontakt Vexa Finans og hør mere om lån i fast ejendom

Vi yder lån i fast ejendom med en løbetid på op til 30 år, hvor De har mulighed for at vælge en afdragsfri periode på 10 år. Er De interesseret i et lån i fast ejendom, så udfyld låneansøgningsskemaet eller kontakt os på tlf. 33 28 70 80.

 
GENVEJE
> Lån med afdragsfrihed
> Belåning af fast ejendom
> Gode og billige boliglån
> Lån i bolig
> Lån med fast rente
> Lån i andelsbolig
> Lån i sommerhus
> Lån penge til lav rente
> Omprioritering af boliglån
> Rådgivning om lån
> Forbrugslån - lån til forbrug
> Lav ydelse lån
> Lån med sikkerhed
> Låneformidling
> Lad os indfri din kontogæld
> Omlægning af gæld
> Omlægning af dyre lån
> Pantebrev
> Gæld
> Bolig lån
> Aktier med stabile afkast
> Realkredit boliglån
> Bank boliglån
> Tillægslån
> Friværdi
> RKI
> Udlæg i Deres ejendom
> Tvangsauktion
> ÅOP
> Ejendomsmarked i vækst
> Lån til køb af fast ejendom
> Unoterede aktier
> Afværgelse af tvangsauktion
> Boligmarked/Investering
> Afkast
> Kapitalpension/Ratepension
> Risiko
> Kursavance for personer
> Kursavance for selskaber
> Holdingselskab

Sitemap