Afdragsfrihed – en mulighed for Dem
Vexa Finans er et dansk anpartsselskab, som tilbyder lån til yderst fordelagtige priser. Er De på udkig efter afdragsfrihed eller andre fordelagtige tilbud, så er De kommet til den rigtige hjemmeside. Vi kan nemlig tilbyde Dem konkurrencedygtige lån både med afdragsfrihed og uden afdragsfrihed. Det er nemlig ikke altid nogen fordel at have et lån med afdragsfrihed. Det kommer an på Deres økonomiske situation i øvrigt. Men hvis afdragsfrihed på nogen måde kan være en gevinst for Dem og samtidigt er forsvarligt, hjælper vi Dem gerne med afdragsfrihed.

Gå direkte til vores online låneansøgning

Afdragsfrie lån

Vexa Finans yder boliglån med afdragsfrihed i op til 10 år. Afdragsfrihed betyder, at der i den afdragsfrie periode ikke afdrages på lånet, men alene betales renter. Herved kan De minimere ydelserne i den afdragsfrie periode og dermed reducere Deres boligudgifter.

Inden for en 10-årig tidshorisont forventes ejendomsmarkedet at udvise stigende priser, hvorfor det kan forventes, at det afdragsfrie lån vil udgøre en mindre del af ejendomsværdien om 10 år end ved låneoptagelsen. Friværdien i Deres ejendom vil således blive øget selv om De ikke afdrager på lånet.

Vi yder afdragsfrie boliglån inden for 70% af ejendomsværdien.

Løsning med mange muligheder

Drømmer De om frihed? Om afdragsfrihed? Om frihed for at afdrage? Om frihed for at drage af? Der er mange måder at sige det på, men essensen er den samme: Det ville være skønt, og det kunne give luft i budgettet, hvis man kunne slippe for at betale afdragene - altså hvis man kunne få afdragsfrihed. Det ville give frihed til at føre planer ud i livet, som ellers var for dyre. Det kunne give frihed til at rejse til Maldiverne eller frihed til at købe et sommerhus eller frihed til noget helt andet. Det er jo Dem, der bestemmer, hvad friheden skal bruges til. Vexa Finans er bare dem, der gør Dem fri for afdragene og giver Dem afdragsfrihed.

Kontakt os om afdragsfrihed

Er De interesseret i et afdragsfrit lån så udfyld låneansøgningsskemaet eller kontakt os på enten på mailadressen mail@vexa.dk eller på telefon 33 28 70 80. De vil blive betjent af en af vore dygtige og engagerede medarbejdere, som er kendte for at gøre deres bedste for at yde kunder hos Vexa Finans den optimale service og den bedste rådgivning både om afdragsfrihed og andre muligheder.

 
GENVEJE
> Lån med afdragsfrihed
> Belåning af fast ejendom
> Gode og billige boliglån
> Lån i bolig
> Lån med fast rente
> Lån i andelsbolig
> Lån i sommerhus
> Lån penge til lav rente
> Omprioritering af boliglån
> Rådgivning om lån
> Forbrugslån - lån til forbrug
> Lav ydelse lån
> Lån med sikkerhed
> Låneformidling
> Lad os indfri din kontogæld
> Omlægning af gæld
> Omlægning af dyre lån
> Pantebrev
> Gæld
> Bolig lån
> Aktier med stabile afkast
> Realkredit boliglån
> Bank boliglån
> Tillægslån
> Friværdi
> RKI
> Udlæg i Deres ejendom
> Tvangsauktion
> ÅOP
> Ejendomsmarked i vækst
> Lån til køb af fast ejendom
> Unoterede aktier
> Afværgelse af tvangsauktion
> Boligmarked/Investering
> Afkast
> Kapitalpension/Ratepension
> Risiko
> Kursavance for personer
> Kursavance for selskaber
> Holdingselskab

Sitemap