Lån i andelsbolig    

• De kan låne op til 90% af ejendommens handelsværdi, minimum kr. 100.000,-
• De har mulighed for afdragsfrihed i 10 år
• De kan vælge løbetid op til 30 år

Eksempler på lån

Låneomlægning
Har De højt forrentede lån i Deres andelsbolig eller dyr gæld uden for boligen i form af kassekredit, banklån, kontokort eller kreditkort, vil det kunne betale sig at indfri gælden med et boliglån fra os til en markant lavere rente. Den månedlige ydelse vil falde væsentligt, hvilket vil give luft i budgettet til andre ting.

Tillægslån
Har De friværdi i Deres andelsbolig og gerne vil have et nyt køkken eller badeværelse eller vil af sted på drømmeferien, så kan vi tilbyde Dem et tillægslån på konkurrencedygtige vilkår.

Forbrugslån
Ved forbrugslån forstås normalt lån, der ydes uden nogen form for sikkerhed. Disse lån er som regel lån til en meget høj rente (15-30% p.a.) og kort løbetid (3-5 år). Den månedlige ydelse er derfor høj og belaster budgettet unødvendigt meget.

Vi yder ikke forbrugslån i traditionel forstand, men tilbyder i stedet for lån mod sikkerhed i Deres andelsbolig. Vi kan derfor tilbyde lånet til lav rente og lang løbetid, og med en ydelse, der er væsentligt lavere end de dyre forbrugslån. Vi blander os naturligvis ikke i, hvad De vil anvende forbrugslånet til.

Låneansøgning
Udfyld låneansøgning eller ring til os på tlf. 31 13 70 86, så vil vi gratis foretage en umiddelbar vurdering af friværdien i Deres andelsbolig og beregne, hvor meget De vil kunne låne og hvad den månedlige ydelse på lånet vil blive.

> Et typisk lånesagsforløb
> Dokumenter til lån andelsbolig

> Udfyld din låneansøgning lige her

 
GENVEJE

>
Generelt om lån 
Læs om fordelene ved et 
lån hos Vexa.

>
Ejerbolig
Tag et lån i din andelsbolig.

>
Erhvervsejendom 
Lån i erhvervsejendomme.

> Ordbog
Se vores ordbog over finansielle
begreber som pdf.
 
Låneansøgning
 
Laan til skiferien

 


Sitemap